Tedenski horoskop za maj 2017

Tedenski_horoskop_Astrohise

Tedenski horoskop za maj nam napoveduje, da nas čakajo spremembe in predvsem vzponi, tako na področju ljubezni, kot tudi na poslovnem področju. Nekatera znamenja se bodo prebudila iz zimskega spanca in pospešeno začela delati predvsem na sebi in na svojih željah, tako na področju ljubezni, kot tudi na ostalih področjih. Vezani se boste predajali svojim najdražjim in jim zaupali določene želje in cilje, ki jih imate v življenju, saj vam bo mnenje vam dragih oseb vlilo še dodatnega elana, da boste pospešeno želeli dosegati vse, kar ste si zadali.

Zavihajte rokave in začnite živeti tisto, kar želite živeti!

Srečno vam želimo vsem!

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Astroluna_fb

Horoskop maj Oven
horoskop_oven

Teden boste začeli tako, da se boste osredotočili na svoje cilje in ambicije. V tednih, ki prihajajo, se boste domislili, kako priti do dodatnega zaslužka ali kako povečati posel. Te domislice pa vam bodo prinesle tudi večjo stabilnost, varnost in miren um. Važno je samo to, da verjamete vase in v svoje odločitve. Sredi tedna boste razmišljali, kako se približati želeni prihodnosti in to bo pomenilo, da boste morali izstopiti iz cone udobja.

Horoskop maj Bik

horoskop_bik

Na dan bodo prišle nove ideje in počutili se boste, da imate vse, kar je potrebno, da bi uresničili te ideje. Navdihnjeni boste s pozitivno energijo in entuzijazmom, ki vas bo gnal naprej. Kasneje v tednu boste želeli ostati zvesti sami sebi in boste naredili nekaj, kar bo prijalo samo vaši duši. Morda bo kdo zaradi tega slabe volje, vendar se ne dajte motiti, ker si to dejansko zaslužite.

 

Horoskop maj Dvojčka

horoskop_dvojčka

Teden boste začeli tako, da se boste ukvarjali z neko zadevo in ji boste želeli priti do konca. Nekatere misli boste zadržali zase, tiste produktivne pa boste z veseljem delili s svojimi dragimi. Kasneje v tednu boste končno ujeli svoj val, na katerem radi plujete in ta val vas bo ponesel do novih idej, zlasti na finančnem področju. Proti koncu tedna se boste želeli družiti z domačimi in počutili se boste prijetno.

Horoskop maj Rak
horoskop_rak

Osredotočeni boste na ljudi iz vašega zasebnega in poslovnega življenja in uživali boste v času, ki ga preživite tako z enimi kot tudi z drugimi. V prihajajočih dneh boste pripravljeni razmišljati izven znanih ali določenih okvirov in tekom takšnega viharjenja možganov, boste prišli do fantastične ideje, ki bo spremenila vse. Proti koncu tedna pa boste želeli malce osame, da razmislite, kako boste ukrepali. Domači vas bodo podpirali.

Horoskop maj Lev

horoskop_lev

Teden boste začeli zelo produktivno in uspešno, več boste postorili, bolj se boste počutili močnega. Pazite le, da se ne boste preveč priganjali in bili prestrogi sami s seboj. Pregoreti res ni treba. V prihajajočih dneh boste začeli resnično načrtovati svojo prihodnost, tudi v dvoje in razmišljali boste o družini. Skušali boste živeti gospodarja hiše, v pozitivnem smislu, saj vam je pomembno, da vas tako doživljajo tudi drugi. Srečni boste.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop maj Devica

horoskop_devica

V začetku tedna se boste osredotočali na ljudi, ki jih ljubite in na hobije, ki so vam pri srcu. V prihodnjih dneh boste prišli do veliko novih idej, kaj in kako naprej v vašem življenju, pa bo določalo vaše srce ter tempo vašega novega življenja, ki ga boste začeli v kratkem živeti. Teden bo v znamenju dela in to vas bo navdihovalo z občutkom, da ste pomembni svoji družini in skupnosti, v kateri živite.

Horoskop maj Tehtnica

horoskop_tehtnica

Teden boste želeli začeti tako, kot ste ga najbolj vajeni, v vaši zoni udobja. Vendar morda ne bo tako, kot si želite. Morali boste poseči po novih načrtih, po transformaciji, ki jo zelo potrebujete, čeprav si ne priznate. Vaš prosti čas bo prežet z raziskavami in učenjem, kar vam ne diši najbolje. A če želite ohraniti status, ki ga trenutno uživate, bodo te spremembe nujne. Lahko pa storite, kot že večkrat prej, pobegnete.

Numerologinja_Anka_kontakt

Horoskop maj Škorpijon

horoskop_škorpijon

Delali boste na svojih projektih in idejah, nekatere boste opustili, spet druge oživili, bodo pa prišle tudi nove naloge in zadolžitve. Tokrat bo lažje, kot prejšnje dni, saj ste sedaj močnejši in modrejši za kar nekaj stopenj. Naučili ste se iz izkušenj, šli ste skozi trnjevo pot, a sedaj ste vstali kot feniks iz pepela, močnejši in pametnejši. To izkoristite v svojo prednost, obdani s sovražniki, se ne predajte. Gradite naprej, saj so vas tja postavili z razlogom.

Horoskop maj Strelec

horoskop_strelec

Teden se bo začel drugače, kot prejšnji tedni ali celo leta, v vaše življenje bo vstopila stabilnost in varnost. V tem tednu bo sicer več dela kot ponavadi, a vas to ne bo spravilo v slabo voljo, celo nasprotno, kipeli boste od veselja in pozitivne energije. Nekaj časa si boste vzeli tudi zase in naredili nekaj nujno potrebnih čistilnih in drugih sprememb. Začeli boste na novo, kot prerojeni, se boste pomladili in bili odeti v svežo energijo. Na vseh področjih cvetite.

Horoskop maj Kozorog

horoskop_kozorog

Želeli si boste začeti nekaj novega, nekaj, kar še niste počeli, sedaj imate možnost in jo boste tudi izkoristili. Ujeli boste kreativnost, ki se vam je izmuznila za nekaj časa in tokrat jo boste uporabili za dokončanje nekega projekta, ki vas opominja na nedokončano delo. Sredi tedna se boste malce upočasnili, zato, ker vam bo zaigralo srce zaradi neke osebe, ki bo z vami delala.

Horoskop maj Vodnar

horoskop_vodnar

Začetek tedna bo malce počasnejši, saj boste potrebovali počitek in regeneracijo. Prav tako si boste želeli čas zase, da delate na načrtih, pri katerih nočete, da vas motijo. V tem tednu pa boste našli tudi izvorne razloge, zaradi katerih ste se odločili preživeti svoje življenje z osebo, s katero ste. Te razloge boste razkrili in svojo drago osebo zelo osrečili, saj bosta obnovila svoje zaobljube.

Horoskop maj Ribi

horoskop_ribi

Postali boste bolj samostojni, ko se bo teden začel in malce boste pozabili na osebe, s katerimi živite. Posvečali se boste sebi in svojim ciljem, želeli si boste, da ste primarno zvesti sebi in da osrečujete najprej sebe, ker ste mnenja, da če niste srečni, ne morete osrečiti niti drugih. Sredi tedna se boste domislili nekega zabavnega projekta, ki ga boste izpeljali s pomočjo vam drage osebe, če ne bo odziva, pa boste storili vse sami.
SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji