Tedenski horoskop Astrohiše za drugi teden maja

Tedenski_horoskop_Astrohise

Ta teden vam horoskop sporoča, da dajte večji poudarek ljubezni in medsebojnim odnosom, kot pa materialnim stvarem. Planeti so namreč naklonjeni ljubezni, zato se prepustite in odprite srce tako za sprejemanje, kot tudi za dajanje ljubezni svojemu partnerju, družini, staršem, okolici,… Skratka, ta teden delajte na medosebnih odnosih in bodite odkritosrčni, saj boste samo tako lahko širili ljubezen in zadovoljstvo med druge.

Srečno vam želimo vsem!

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Astroluna_fb

Horoskop maj Oven
horoskop_oven

Doživeli boste tisti preboj, tisto sprostitev, ki ste jo čakali tako zelo dolgo časa. Končno boste mentalno, fizično in duševno povezani s svojo drago osebo in se ji boste lahko predajali in predali v celoti. To vas bo tako osvobodilo, da se vam bo zdel nenadoma smešen tisti mentalni zapor, v katerem ste ždeli kar precej časa. Iz negativnega in odklonilnega mentalnega stanja se boste premaknili v pozitivno in pritrdilno metalno stanje. To bo uspeh in osebna sreča. Uživajte.

Horoskop maj Bik

horoskop_bik

To je vaš teden za razvoj partnerskega odnosa, tokrat boste čutili in spoznali resnično moč dveh ljudi, ki se ljubita in sta pripravljena živeti drug za drugega. To moč bosta spoznala oba, ob nekem dogodku, ki ga ne bi mogla ločeno prestati. Zato bosta cenila toliko bolj, kar imata in bosta vajin odnos tudi ovekovečila na tak ali drugačen način. Ne bo vama več mar, kaj si drugi mislijo o vaju in tudi takšnih, ki se bodo vmešavali v vaju, ne bo več. Ker bosta enostavno premočna.

Horoskop maj Dvojčka

horoskop_dvojčka

Vaše akcije bodo v tem tednu nepojmljive vašemu nadrejenemu, vendar bo ena oseba, ki vas bo razumela v popolnosti, to bo oseba, ob kateri se vam vedno ogreje srce. Tudi vaši domači ne bodo odobravali nekaterih vaših idej. Vendar se ne smete pustiti motiti in morate slediti svoji viziji, saj so vam planeti naklonili moč in voljo. Če boste v dvomih, se posvetujte s tisto osebo, ki vas podpira in si želi vašega uspeha.

Horoskop maj Rak
horoskop_rak

Čas je prišel, da odvržete vse staro, tako materialno kot tudi duševno. Odvrgli boste vse, kar vas spravlja v negativna stanja, najprej boste začeli pri materialnem čiščenju, potem pa hitro še v svoje podstrešje. Tam boste našli vse mogoče zadržke, stare rane in ovire, ki vam skupaj preprečujejo, da bi se resnično zaljubili in ponovno ljubili z vsem srcem, telesom in dušo. Če vam uspe premostiti to veliko čiščenje, boste našli, kar iščete in užili veliko srečo.

Horoskop maj Lev

horoskop_lev

Dogodki, ki se vam vrstijo v zadnjih dneh niso nujno negativni, čeprav sprva tako delujejo, zlasti na vas, kadar ste v svoji občutljivi koži. Toda ti dogodki vam bodo odprli oči v nova spoznanja. Videli boste, da je družina na prvem mestu, da se na nobenega tujca ne morete zanesti tako, kot na družino. Vsi ostali pridejo in gredo. Družina pa je vselej z vami, v dobrem in slabem. Nikamor ne bodo odšli in pomembno je, da z njimi delite vse.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop maj Devica

horoskop_devica

Polna Luna v vašem komunikacijskem sektorju vas bo od sredine tedna dalje peljala v globoke vode različnih pogovorov. Nadarjeni boste za komunikacijo in zato boste veliko govorili. Vendar pazite, ni vedno enostransko, ko boste vse povedali, se zavedajte, da morate tudi poslušati. Vedite, da vas bodo drage osebe poslušale, vendar bodo potem želele biti tudi slišane. Nikar si ne mislite, da ne potrebuje vam draga oseba poslušalca, ki bo budno poslušal dolge zgodbe preteklosti. To včasih potrebujemo in tak čas je sedaj.

Horoskop maj Tehtnica

horoskop_tehtnica

Teden se bo vrtel okoli denarja in skupnih financ. Zgodila se vam bo manjša nesreča, zaradi katere boste ob določen dobiček. Tega nikar ne skrivajte pred vam drago osebo, zlasti zato ne, ker ste komaj zgradili dober odnos. Ne izposojajte si denarja in ne prikrivajte vaši izbrani osebi. To vas bo peljalo na rob prepada iz katerega ste komaj prilezli. Najbolje bo, da se odkrito pogovorite in začnete iskati sami rešitve, borite se, saj je vredno.

Numerologinja_Anka_kontakt

Horoskop maj Škorpijon

horoskop_škorpijon

Ta polna Luna, ki prihaja, vas bo pustila malce bolj odprtega duha, kot ste ponavadi. Običajno niste čustveno odprti do te mere, da bi bili ranljivi in vam je ljubše, če ostali ne vedo, kaj čutite. Skušajte se brzdati, da ne boste razkrili prevelik del sebe, ker vam lahko škoduje v bližnji prihodnosti. Zato se raje odločite deliti doma in ne v poslovnem svetu. Tam so samo vrane, ki bi vam rade izkljuvale oči, zlasti zaradi vsemogoče zavisti.

Horoskop maj Strelec

horoskop_strelec

Ta teden vam prav gotovo ne bo všeč, kako bo vam draga oseba ravnala in odločala o skupnih zadevah, brez da bi se vsaj posvetovala z vami in to glede zadeve, ki se vas še kako tiče. To bo prineslo nekaj slabega vzdušja in negativne energije, vendar se bo prah polegel do konca tedna. Vseeno bo ostal črn madež in morali se boste o tem temeljito pogovoriti, predvsem o vzrokih, ki so vodili vam drago osebo do takšnih odločitev in prikrivanja. Še posebej zaradi financ.

Horoskop maj Kozorog

horoskop_kozorog

Zelo močno doživetje vas čaka v tem tednu, bodisi v skupini prijateljev ali pa v domačem okolju. Doživeli boste podporo na način, ki ga niste pričakovali in to vam bo omogočilo, da si zacelite rane hitreje in močneje, kot ste si predstavljali. Ponovno boste celostno zdravi in odprti za ljubezen ter nove dogodivščine. Morda celo zamenjate službo. Nikar pa ne pozabite ljudi, ki so vas dvignili iz pepela. Srečni bodite, da jih imate.

Horoskop maj Vodnar

horoskop_vodnar

Nikar se ne pustite manipulirati, čeprav je dobronamerno s strani vam drage osebe. Namreč, želi od vas, da kupite oz. plačate nekaj, kar je izven dosega vaših finančnih zmožnosti. O tej zadevi se boste morali temeljito pogovoriti, če ne bo odnos pristal na kocki. Morda sklenete kompromis in boste videli, kako bo oseba reagirala. Če se odloči, da to za njo ali njega ni sprejemljivo, potem veste, da boste morali sami naprej.

Horoskop maj Ribi

horoskop_ribi

Partner vas bo mamil v noro zapravljanje težko prisluženega denarja, nikar se ne vdajte. Raje splanirajte aktivnosti, ki bodo brezplačne ali z minimalnimi stroški in prav tako zabavne ter celo intimne. To vaju bo bolj povezalo, kot pa nakupovalna evforija, ki je samo trenutna kaprica. Predlagajte nekaj, kar ste pred kratkim raziskovali in se dokopali do zanimivih spoznanj, če vam uspe voditi vam ljubljeno osebo v to izkušnjo, se bosta resnično povezala.
SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji