Horoskop za prvi teden maja

Tedenski_horoskop_Astrohise

 

Maj je že tukaj in z njim se počasi tudi bliža poletje, ki ga že vsi komaj čakamo. Narava se je že čisto prebudila in tako se bomo prebudili tudi mi, saj nam numerologi in astrologi za ta teden napovedujejo, da bomo dobili jasnejši pogled na stvari in okolico, katere del smo. Začeli bomo razmišljati dolgoročno in si postavljati jasnejše cilje to tem, kaj dejansko hočemo v življenju in na kakšen način bi to radi dosegli.

Srečno vam želimo vsem!

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Astroluna_fb

Horoskop april Oven
horoskop_oven

Ta teden boste prišli nazaj v svoje najboljše mentalno stanje, kar pomeni, da se boste lahko dogovorili in pogovorili o vsem mogočem, tudi za nazaj. To vam bo prišlo prav najprej v domačem okolju, zlasti s partnerjem, če sta imela v preteklem obdobju komunikacijske težave. Jasnost je torej na poti, na vas pa leži odločitev, kaj boste z njo naredili. Najbolje bi bilo, če bi sprejeli neko odločitev, ki vam ne pusti spati že nekaj časa.

Horoskop april Bik

horoskop_bik

V tem tednu boste zagotovo pripravljeni, da sledite svojim sanjam in jih dejansko tudi zgrabite za roge. Pri tem vam bosta pomagali dve osebi, za kateri si ne bi nikoli mislili, da bosta tako pripravljeni nuditi pomoč. Pazite na to, da ne boste izkoriščeni in če ne boste, imejte v mislih, da boste vrnili uslugo takoj, ko bo to mogoče. V ljubezni nikar ne odlašajte, izpovejte svoje srce neki osebi, ki čaka na to.

 

 

Horoskop april Dvojčka

horoskop_dvojčka

V vseh komunikacijskih zadevah boste v tem tednu zavzeli trdno in jasno stališče o vsem. Če želite skočiti med rjuhe z vašim prijateljem, boste to storili, ne glede na teorije o prijateljstvu brez intime. Nadalje, če boste mnenja, da nekomu niste povedali, kar mu gre, boste v tem tednu to prav gotovo storili. Če skrivate čustva do neke osebe, ji boste tokrat to resnično pokazali. Skratka, ne boste se bali nikogar in ničesar.

Horoskop april Rak
horoskop_rak

V tem tednu boste resnično usmerjeni izključno na karierne cilje ali pa na povečanje posla, ki ga opravljate. Vse ljudi, ki bi jih radi vključili v pomoč, v delo ali pa samo v razmišljanje o vašem delu, jih tudi boste z lahkoto. Planeti so vam na voljo in s tem tudi vam drage osebe, ki vam bodo z veseljem pomagale. Pri tem se lahko še zabavate, ne pozabite pa kasneje deliti z njimi sadov skupnega dela.

 

Horoskop april Lev

horoskop_lev

Kakršenkoli izpit vas čaka v tem tednu, se ne bojte, ker vam bo tokrat uspelo. Dovolj dolgo ste se pripravljali in sedaj je čas, da to opravite, ker vas čakajo popolnoma novi in drugačni izzivi. Partner ali prijatelj vam bo pomagal doseči nedosegljivo. V prostem času se odločite in pojdite na tisti duhovni seminar oz. druženje, kateri se vam upira, kajti tam bo oseba, ki jo dejansko čakate.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop april Devica

horoskop_devica

Če ste se v preteklem tednu soočali z napačno komunikacijo in so vaši pogovori z domačimi vodili v nevarne vode, bo tokrat vse drugače. Do sredine tedna še malce počakajte, po sredi pa lahko mirno poveste za svoje finančne načrte in tudi za druge načrte, nihče vam ne bo več stal na poti in nekateri vas bodo celo podpirali. Morda ste prehitevali in napačno pojasnili neke stvari, se bo pa sedaj vse uredilo, ker boste znali povedati prave argumente, ki jih bodo vsi razumeli.

Horoskop april Tehtnica

horoskop_tehtnica

Premik naprej je vedno bil in vedno bo vaša stalnica, čeprav se težko iz nje naučite, da je to dobro. Morda pa je slab del tega, da potrebujete stalno nek premik naprej, zakaj ne morete enkrat ostati kjer ste, četudi je hudo in trpite, četudi ste primorani hoditi skozi bojno polje. Tokrat se potrudite, da bo vaš premik naprej zadnji, ker enkrat se boste zbudili in ugotovili, da vas je življenje prehitelo in da vam je zmanjkalo časa.

Numerologinja_Anka_kontakt

Horoskop april Škorpijon

horoskop_škorpijon

Pred vami je ultra romantični teden, kakršnega že dolgo niste doživeli. S partnerjem bosta oba ljubezensko slepa za napake drugega in se bosta videla v idealni luči. Občudovala bosta drug drugega in uživala drug v drugem, to je pravi teden za poglabljanje razmerja in vezi med vama. Takšne dneve je pametno izkoristiti kolikor se le da, saj so redki in izjemni. Čas nas priganja, obveznosti nam dihajo za ovratnik, zato je še toliko bolj pomembno, da se ustavimo in uživamo.

Horoskop april Strelec

horoskop_strelec

Jasnost in lucidnost vas bosta prebudila v novem tednu, to pomeni, da boste postavili pod vprašanje vse svoje pretekle odločitve, tudi o zaposlitvi in o trenutnem partnerju. Nič se ne ustrašite, planeti vam namenjajo jasen uvid v vaše življenje, če boste poslušali svoje srce, boste pripravljeni narediti nekaj korenitih sprememb. To morda pomeni tudi menjavo službe in skok v samsko življenje. Ne bojte se. Čakajo vas velike stvari.

Horoskop april Kozorog

horoskop_kozorog

Svojemu partnerju oz. dragi osebi, ste pripravljeni pokazati, kaj točno si želite v razmerju. Do sedaj ste o tem samo razmišljali, morda celo upali, da bo partner sam dojel, a žal ni bilo tako. Zdaj pa ne boste več trpeli raznoraznih kolobocij in pretvar, povedali boste jasno in glasno, kaj pričakujete, kaj ste pripravljeni dati v zameno in kako bodo odslej stvari stale. Če tako ne bo, boste tudi ponudili lahek izhod. Živite svoje življenje.

Horoskop april Vodnar

horoskop_vodnar

Partner vas bo potreboval bolj, ko si mislite. Tudi vam bo ugajala ta njegova ali njena želja in drznili si boste predlagati nekaj norega. Odmik od vsakdana, čeprav samo za nekaj dni in norčije, ki jih že dolgo niste počeli, če sploh kdaj. To vama bo koristilo na več načinov, kot si lahko mislite. Nazaj se boste vrnili polni energije in novih idej za naprej. Tudi težave, ki jih imate, se ne bodo zdele več nepremagljive. Rešitve bodo na dlani.

Horoskop april Ribi

horoskop_ribi

Ta teden boste imeli poseben dar, ki ga uporabite tudi za druge. Nosili boste specialno energijo, ki vam bo dajala poleta in idej na pretek. To pa lahko uporabite tudi za to, da pomagate drugim in sicer z nasvetom ali pomočjo, ki ga ali jo lahko nudite. Beseda je včasih dovolj, da dvignete neko osebo iz tal ali pa da neki osebi pokažete odprto okno, če je predolgo sedela pred zaprtimi vrati in jih objokovala. Pomagajte, kajti vrnilo se vam bo.SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji