Horoskop za pred prazniki april 2017

Tedenski_horoskop_Astrohise

Predpraznični tedenski horoskop za mesec april. Tokratni horoskop ima velik poudarek na Veneri, ki bo mešala ljubezenske štrene, zato bomo morali biti nekoliko bolj potrpežljivi, tako sami do sebe, kot tudi do naših partnerjev in tistih, ki jih imamo najraje.

Ptički že veselo prepevajo pomladne pesmi in z njimi se prebujamo tudi mi. Samski imate med prazniki odlično priložnost, da najdete potencialne partnerje ali nove prijatelje, saj bo vpliv Venere nekoliko milejši in lahko se razvijejo prave ljubezenske pravljice.

Srečno vam želimo vsem!

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

 

Astroluna_fb

 

Horoskop april Oven
horoskop_oven

Venera vam je v preteklosti kar nekajkrat, zagodla in s seboj prinesla kar nekaj neprijetnosti v intimi in ljubezni, da ste se komaj pobrali. Toda tokrat bo drugače, s temi nesrečnimi izkušnjami ste uvideli novega sebe, saj ste spoznali neke stvari o sebi, zaradi katerih ste bili prej nesrečni. Sedaj ste trdno odločeni, da boste najprej zvesti sebi in šele nato predani v ljubezni, naučili ste se, da če izgubite sebe, ste v lažnem odnosu.

Horoskop april Bik

horoskop_bik

Pripravljeni ste se na novo odkriti oz. izumiti, prav tako ste pripravljeni sprejeti drugačne odnose, od tistih, na katere ste bili sedaj navajeni. Imeli boste priložnost, da spoznate osebo, s katero lahko vstopita v resno razmerje, vezani pa boste prevetrili vse staro v razmerju in postavili neke nove okvire, ki bodo kot sveža pomladna sapa za oba. To vam bo dalo popolnoma novo energijo za vse projekte, ki se jih boste lotili.

vedezevanje_zakup_minut_poceni_klici_astrohisa

Horoskop april Dvojčka

horoskop_dvojčka

Vse se bo vrtelo okoli ljubezni, stara ljubezen bo izpuhtela, pojavila se bo nova. Prijatelj se bo spremenil v izrednega ljubimca, na vsakem družabnem srečanju boste znova spoznavali nove osebe, ki vas bodo navduševale, vam poganjale kri po žilah in dvigovale pritisk, vse v pozitivnem smislu in v skrajno prijetnih okoliščinah. Dobro razmislite ali vas razganja od pomladi ali pa resnično potrebujete takšno korenito spremembo v privatnem življenju.

Horoskop april Rak
horoskop_rak

Razmišljali boste o novih povezavah na poslovnem področju, ugotavljali boste, da potrebujete nekoga, da vas malce porine naprej, z malo truda in malo druženja, se vam obeta prav to. Druga opcija pa je, da bosta s partnerjem razmišljala, da bi se podala v skupne poslovne vode, to vama lahko resnično uspe, ker si vsak pri sebi tega želita, že nekaj časa. Samski se boste zaljubili do ušes, morda bo to oseba, ki jo najmanj pričakujete.

Horoskop april Lev

horoskop_lev

Kakršenkoli izpit vas čaka v tem tednu, se ne bojte, ker vam bo tokrat uspelo. Dovolj dolgo ste se pripravljali in sedaj je čas, da to opravite, ker vas čakajo popolnoma novi in drugačni izzivi. Partner ali prijatelj vam bo pomagal doseči nedosegljivo. V prostem času se odločite in pojdite na tisti duhovni seminar oz. druženje, kateri se vam upira, kajti tam bo oseba, ki jo dejansko čakate.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop april Devica

horoskop_devica

Finančna plat se vam bo drastično izboljšala, bodisi z napredovanjem ali pa novo službo, tudi privatni posel bo cvetel vsem tistim, ki ga imate. Delite s svojim partnerjem vse, kar vas žuli, vse, kar bi se radi naučili in vse, kar trenutno čutite. To bo ena lepa in duhovna izkušnja, preko katere se bosta povezala še globlje. Pričakujte nove poti, ki se bodo začele odpirati proti koncu tedna. Tam vas bo počakala sreča in denar.

Horoskop april Tehtnica

horoskop_tehtnica

Pripravljeni ste na resne preizkušnje, s katerimi vam domači grozijo že dolgo časa. Morda ste pripravljeni začeti, ni pa rečeno, da se boste držali sprememb, ki jih bodo te preizkušnje prinesle. S partnerjem sta pripravljena zaužiti sadove vajinega dela, ne dovolite, da vas tema potegne navzdol po breznu, to se zlahka zgodi, vendar z malce truda se boste uspeli upreti in premagati temni del sebe.

Numerologinja_Anka_kontakt

Horoskop april Škorpijon

horoskop_škorpijon

Samskim se bo ponudila priložnost na delovnem mestu, nova romanca je na obzorju in to z osebo, s katero ste se načrtno trudili, da se ne bi intimno zapletli. Srca imajo svoja pota in včasih jim razum to težko prepreči. Uživajte, živite in ljubite. Vezanim se bo ponudila priložnost, da poglobita vajin odnos na varnostni ravni in v medsebojnem zaupanju, tokrat boste videli, da ste dejansko s pravo osebo.

Horoskop april Strelec

horoskop_strelec

Ljubezen je v zraku in tokrat bo ostala. Do sedaj se je umikala in vračala ter vam mešala vaše niti ljubezni, sedaj pa bo ostala nekaj časa in vam ponudila možnost, da dejansko razvijete z neko osebo tak odnos, kot ste si ga zamislili in si ga želite. Venera je zaključila z vašimi lekcijami v ljubezni, sedaj pa je čas za nagrado. Vezanim se bo zgodilo enako, le na tak način, da bodo odnehali od tistih stvari, ki so vnašale nemir v razmerju.

Horoskop april Kozorog

horoskop_kozorog

Vaše ljubezensko življenje bo postalo še bogatejše. Samski boste spoznali osebo, s katero boste čutili globoko povezanost. Če se videvate z nekom, se boste sedaj lažje odločili za resnejši korak. Ugotovila bosta, da imata oba stare vrednote še kako žive in da vama pomenita dve stvari največ na svetu, to sta: monogamnost in družina. Potrudite se za to, ker je vredno in ne razmišljajte o škodljivih »modnih trendih« v ljubezni.

Horoskop april Vodnar

horoskop_vodnar

S partnerjem se odločata za neko veliko zadevo že dlje časa, jemlje vama energijo, živce, denar in prosti čas. Močno vpliva tudi na vajin intimni odnos. Tej zadevi bosta prišla do konca v tem tednu in prav je tako. Kar se je zdelo dolga mučna agonija, se bo končalo v hipu in vidva bosta odšla naprej, kot da se ni nič zgodilo. Ne bo nobene potrebe več, da bi se še kdaj ukvarjala s to zadevo in z veseljem jo bosta pozabila.

Horoskop april Ribi

horoskop_ribi

Finance se bodo močno izboljšale, rezultat pa bo širitev na vseh področjih, tudi v ljubezni pričakujte napredek, ki bo nepričakovan, kot strela z jasnega vas bodo zadele Kupidove puščice in ne bo vam pomoči. Zakaj pa ne, zakaj pa ne bi tudi vi kdaj nesmrtno in brezglavo ljubili. Takšno izkušnjo vam sedaj namenja Venera in prav je, da jo zagrabite z obemi rokami ter se odpeljete po tej divji vožnji.

SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji