KO SE VAM USTAVI URA, VAM ANGELI NEKAJ SPOROČAJO

Angelska sporočila preko številk na uri nam lahko sporočajo marsikaj

Agnelska_sporocila_cas_na_uri

Angeli ves čas puščajo svoje sledi ali sporočila, le prebrati jih je potrebno in razumeti, kaj želijo povedati. Saj so, ta božja bitja polna ljubezeni, dobrote, usmiljenja in skrbi za ljudi. Zato se sleherna prošnja, poslana v nebo, vrne na zemljo v obliki angelske pomoči. Med ostalimi znaki, ki jih puščajo angeli ljudem, so ure najprimernejše za razlago, saj se te povezujejo s števili, preko katerih angeli najlažje in najhitreje komunicirajo z nami.

Glavna števila od 1 do 12 oziroma 00, so nosilci sporočil, medtem ko minute simbolizirajo dneve realizacije sporočila.
Primer 1:
Čas se je ustavil 00:10 in nosi nebeško sporočilo, da je število 0, simbol neskončnosti in neskončnega življenja v njem. Zato se mora posameznik sam postaviti na noge, storiti kar je potrebno, da bo lahko nadeljeval svoje življensko poslanstvo. V desetih dneh bo lahko storil željeni premik, spremembo ali popolnoma nov začetek in spremljala ga bo angelska energija, če bo dovolj odločen.

Primer 2:
Enako velja za čas 12:10 le da pri tem času upoštevate še sebi najbližje osebe, kajti tudi njim je namenjeno enako sporočilo.


Razlaga urinih števil:Torej, kaj pomenijo števila v urah in minutah na vaših urah. Spomnimo: URE so nosilci sporočil, MINUTE pa nam sporočajo število dni do realizacije sporočila.

Število 1: Vse o čemer razmišljate sedaj, se vam že uresničuje, zato bodite previdni z željami. Vse dvome predajte angelskemu vodstvu in ohranite pozitivno razmišljanje še naprej.

Število 2: Dobro vam kaže tudi v bodoče, zato ne izgubljajte upanja po nepotrebnem. Angeli bodo poskrbeli za ugoden razplet vaše zadeve, zato zaupajte vase in v njihovo podporo.

Število 3: Ste že deležni pomoči vašega nebeškega zavetnika, vendar si ne smete dovoliti, da bi vam druga oseba krojila vaše cilje ter vas skušala prepričati, kaj je za vas najbolje.

Astroluna - SMS vedeževanje na dlani

Število 4: Angelska prisotnost je že v vašem domu, vendar je sami ne vidite in ne slišite, ker ste še vedno preveč obremenjeni z določeno situacijo. Vendar boste že v nekaj dneh pomirjeni.

Število 5: Ste sredi pomembne odločitve in slednja vam bo življenje usmerila na bolje. Zato bodite še naprej odločni in močni, saj vam angeli stojijo ves čas ob strani.

Število 6: V nekaj dneh boste spoznali, da materialne dobrine niso ključnega pomena za mirno življenje. Vendar ne smete dvomiti v lastna prepričanja in odločitve, saj vas angeli ščitijo.

Število 7: Prejeli ste angelsko znamenje, da ste na pravi poti in z malo več truda boste dosegli zastavljeni cilj. In končni izid bo presegel vaša pričakovanja, saj imate močno angelsko podporo.

Število 8: Angelsko sporočilo tega števila je, da prihajata v vaše življenje blaginja in duševni mir.Zato se boste kmalu počutili bolj varno in si boste lažje omogočili izpolnitve  življenskih ciljev.

Število 9: Glasnik angelov vam sporoča, da se po nepotrebnem ustavljate, čeprav imate dovolj pogojev za doseg cilja, ki ste si ga zamislili. Zato morate verjeti v svoja dejanja in angeli vas bodo podprli.

Število 10: Razmišljate o nečem zelo pomembnem, ob tem pa ne smete izgubljati vere, saj na tak način odklanjate angelsko pomoč. Ko se vam bo povrnila vera, se boste lahko pričeli ponovno pomikati naprej.

Število 11: Še naprej je potrebno ohranjati vse dobro v sebi, da boste zanesljivo dosegali željene cilje. Vaša miselna naravnanost vpliva tudi na vašo okolico, na vaše cilje in na vašo povezanost z angeli.

Število 12 ali 00:  Nadangeli skušajo ujeti vaše najbolj skrite misli, zato naj bodo vaše misli o prihodnosti vedre, saj s svojim razmišljanjem krojite svojo prihodnost. Zavihajte rokave, angeli vas spremljajo in pojdite svojim ciljem naproti.

Ne pozabite, da so minute ČEZ polno uro, pokazatelji dni, do izpolnitve vaše spremembe ali cilja.

Vse dobro vam želita,
numerologinja Anka in Astrohiša

Dosegljiva sem na telefon 090 30 47

komentarji