Horoskop za april 2017

Tedenski_horoskop_Astrohise

 

Tako kot nam ga kuha vreme, tako bo tudi v odnosih, tako partnerskih, kot tudi medosebnih.

Po vsakem dežju namreč posije sonce in tako bo tudi v tem tednu. Vaše počutje in odnosi, se bodo proti koncu tedna začeli izboljševati in vse stvari bodo prišle na svoje mesto. Vikend izkoristite za druženje z vam dragimi ljudmi in partnerjem, saj bo čas ugoden, za postavljanje novih ciljev, tako skupnih, kot tudi posamičnih.

Prelep teden vam želimo. V kolikor imate kakšno vprašanje ali pa potrebujete nasvet ali vedeževanje, pa vas vabimo, da nas kontaktirate.

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

SMS_vedezevanje_FB_1

Horoskop april Oven
horoskop_oven

Da bi se razmerje nadaljevalo v takšnem toku, kot si želite, bo morala vam draga oseba sprejeti neke metafizične resnice, ki ste jih odkrili nedavno o sebi. Čeprav bo skušala razumeti, bo težko. Vi pa ne boste želeli skrivati tako pomembnih informacij o sebi, zlasti pred vam drago osebo. Želeli si boste, da bi razumela, da bi imela nekaj empatije za vas in da bi vas podpirala. Če se bosta oba močno potrudila, vama tudi uspe.

Horoskop april Bik

horoskop_bik

Dejstvo, da vaš partner ne podpira vaših aspiracij, bo že samo po sebi dovolj moteče, vendar bo še bolj moteče to, da ima sredstva, s katerimi bi vas lahko podprl, pa vas noče, ker enostavno ne verjame v vaše ambicije, želje in cilje. Tako da je velika verjetnost, da boste ta cilj dosegli sami, brez pomoči partnerja. Takrat pa se bo v vas naselil občutek zamere in samote. To veliko oviro bosta težko premostila.

vedezevanje_zakup_minut_poceni_klici_astrohisa

Horoskop april Dvojčka

horoskop_dvojčka

Dvojčki in dvojčice se boste v tem tednu podali na pot novih osvajanj in raziskovanj. Spremljal vas bo pozitiven učinek planetov, ki vam bodo dajali dodatno energijo in magnezitem. Nihče vas ne bo oviral pri doseganju vaših ciljev, vendar vas nihče ne bo podpiral. Nič zato, to vas ne bo ustavilo, ker boste polni optimizma in pozitivne energije. Imeli boste voljo in moč doseči vse, kar si želite.

Horoskop april Rak
horoskop_rak

V tem tednu ni najbolje, da si naložite poln urnik, ker bosta vaš um in vaš duh želela samoto, čas zase in za meditacijo. To pa ne bo v skladu s tistim, kar so vam naložili. Skušajte si čimbolj sprazniti urnik in se posvetite sebi. Morda vam partner lahko pomaga pri tem, če bo dovolj duhovno odprt. V nasprotnem primeru ne silite, ker tisto, kar vi sedaj potrebujete, lahko najdete samo v samoti.

Horoskop april Lev

horoskop_lev

Nek denar vam je šel po zlu, bodisi ste preveč zapravljali, bodisi ste napačno vložili. Kakorkoli, na obeh straneh ne morete rezati in nič dodajati. Zato se boste v tem tednu soočili z realnostjo in morali boste narediti natančen finančni načrt, ki vas bo postavil na realna tla in vam narekoval kako in kaj naprej. Prosite domače, da vam pomagajo pri tem ali pa svojega partnerja.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop april Devica

horoskop_devica

Družinski problemi bodo še naprej pestili vse družinske člane, ko je že kazalo, da se bo nekaj rešilo, se je znova zalomilo in zavleklo. Zaradi teh težav, čeprav vas neposredno ne tangirajo, pa vseeno trpi cela družina v širšem smislu. Morali se boste malce umakniti od te problematike, na katero nimate vpliva, niti ne morete nič kaj dosti storiti, da bi bilo bolje. Tudi umik bo dovolj, da si povrnete moči in da vaše osebno življenje ne bo preveč trpelo.

Horoskop april Tehtnica

horoskop_tehtnica

Zaradi vpliva retrogradnih planetov, boste imeli še vedno težave v komunikaciji s partnerjem, skušajte se umakniti do konca praznikov, to pa bo seveda težko, zlasti v skupnem gospodinjstvu. Priložnosti za prepire in nerazumevanja bo veliko, skušajte se razumsko zaustavljati in umikati od konfliktov. Morda pa ugotovite, da vašo nemirno dušo vleče v nove dogodivščine in zopet na pot. Pripravite kovčke.

Numerologinja_Anka_kontakt

Horoskop april Škorpijon

horoskop_škorpijon

Enkrat za spremembo boste začutili, da vam ni potrebno držati vseh niti v rokah. Tokrat bo nekdo drug namesto vas prevzel krmilo in vas vzel zraven na vožnjo. To vam bo prijalo in spoznali boste, da niste sami za vse ter da vsa bremena ne ležijo na vaših ramenih. Romantika bo bolj revna v teh dneh, zlasti zato, ker se pripravljate na nove izzive, ki so pred vami, bo pa potem, ko se boste ustalili, toliko slajše.

Horoskop april Strelec

horoskop_strelec

Obeta se vam pomiritveni obred, če ste bili v prepirih in zapleteni v težavne situacije v preteklih dneh. Samskim pa se obeta nekaj precej slajšega in to je, spoznavanje zelo zanimivih oseb, s katerimi se boste zlahka udomačili in preskočili meje uokvirjenega ter znanega. To bo za vas povsem novo poglavje in morda začetek novega življenja. Morda ste čakali prav ta preboj, ne bo vam žal.

Horoskop april Kozorog

horoskop_kozorog

Vam se bo odprlo na družinskem in partnerskem področju, vsi domači ali pa vsaj vam draga oseba, bo končno našla razumevanje za vaše aspiracije in vas močno podprla pri doseganju le teh, tako moralno kot tudi finančno in še s kakšnim dobrim predlogom. Ne bo vam žal stresa in čakanja na ta preboj. Samskim se bo odprla možnost spoznavanja novih ljudi, na nekem družabnem dogodku, ob koncu tedna. Tam lahko spoznate ljubezen svojega življenja.

Horoskop april Vodnar

horoskop_vodnar

Stres in slaba komunikacija med vami in vašim partnerjem, vas bo spravljala ob živce. Ko boste mislili, da ste že dosegli dno, boste ugotovili, da se lahko pogreznete še globlje in da ste zmožni prenašati še več frustracij. Dobro bi bilo, da zadeve, ki so ostale nerešene, rešite sami. Za naprej pa vzemite strategijo, ki ob omogočala vnaprejšnje obveščanje in predvidevanje težav, da jih lahko skupaj naslovita, še preden se razvije problem.

Horoskop april Ribi

horoskop_ribi

Počutili se boste, da vse zadeve počnete sami in da ste sami odgovorni prav za vse, to vas bo frustriralo, zlasti v teh časih, ko imate na svojih plečih težave v službi, težave z domačimi in težave pri doseganju svojih aspiracij ter zastavljenih ciljev. Dobro bi bilo, da se umaknete iz teh situacij, da razmislite in naredite načrt, kako boste stvar sanirali. Na partnerja se ne zanašajte preveč, ker je to več, kot zmore. Ne smete zameriti.

SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji