Horoskop za april 2017

Aprilska_pink_luna

V tem tednu nas bo razvajala pink luna, ki bo prinesla spremembe tako na ljubezenskem kot tudi na finančnem področju.

Pa naj vas ne zavede tokrat lunino PINK ime, saj luna dejansko ne bo roza barve, pač pa je tako ime aprilski luni, saj aprila zacvetijo tudi prve rože in tako pomlad že dobiva svoje barve. Polna luna bo nastopila jutri, v torek, 11.4. zato lahko pričakujemo rahle spremembe v nihanju razpoloženja, ki pa bo kmalu minilo, saj bo že v prihodnjih dneh obdobje, ki nas bo navdihovalo z novimi ciljami in željami.

Smo v obdobju, ko vse cveti, zato si dovolite zacveteti tudi sami sebi.

Srečno vsem!

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

SMS_vedezevanje_FB_1

Horoskop april Oven
horoskop_oven

Končno preboj tudi za vas! Zlasti na ljubezenskem področju, tej spremembi bo botrovala pink polna Luna, ki bo v torek. Z vam drago osebo si privoščite večerjo v dvoje in besede bodo stekle, kot da govorita dve osebi preko istega uma in duše. Po tolikih razočaranjih ste končno na vrsti za pravo romanco, ki lahko pelje v resnično in dolgotrajno partnerstvo. Tudi na delovnem področju se bodo stvari po torku zelo izboljšale.

Horoskop april Bik

horoskop_bik

Samski lahko pričakujete veliko spremembo v drugi polovici tega tedna, saj boste po mnogih slepih zmenkih, ki niso bili uspešni, odšli še na enega, v smislu zadnjega poskusa, preden se vdate in ta bo tisti, na katerega ste čakali. Vezani boste imeli veliko dela, saj boste zavrgli stare dogovore in sklenili nove, takšne, ki bodo ustrezali času in obveznostim ter razbremenili vse družinske člane.

vedezevanje_zakup_minut_poceni_klici_astrohisa

Horoskop april Dvojčka

horoskop_dvojčka

Globoka afekcija, ki jo bo pokazal vaš partner do vas, vas bo pustila brez besed, zlasti zato, ker ste bili mišljenja, da nekaterih stvari ne razume, izkazalo pa se bo, da jih predobro razume, morda celo bolje, kot vi. To vas bo napolnilo s srečo in zadovoljstvom in vam raznežilo srce, k temu bo dodala še pink polna Luna, ki bo v torek in naenkrat se boste znašli na oblaku ljubezni.

Horoskop april Rak
horoskop_rak

V družini se boste uspešno pogovorili, kaj je najbolje za vsakogar. Do sedaj so nekatera vprašanja ostajala odprta in nekako niste našli skupnega jezika. To bo spremenila pink polna Luna, ki bo najmočnejša v torek. V drugi polovici tedna se bodo nerešljiva vprašanja začela odvijati in ustrezno reševati. To vam bo prineslo družinski mir in harmonijo. Samski lahko spoznate osebo, ki prihaja od daleč in nosi s seboj odgovore na misterije, ki vas zanimajo.

Horoskop april Lev

horoskop_lev

Odločitev, ki ste jo dolgo sprejemali in vmes spreminjali, se bo v tem tednu kristalizirala. To pomeni, da boste končno našli pravo smer in pravi odgovor. Tega boste skomunicirali tudi v svoji družini in ne pričakujte, da bo velik odpor. Prav nasprotno, nekako se bodo vsi strinjali z vami. To vam bo prineslo dolgo obljubljeni mir in harmonijo. Prav tako bo padla neka finančna odločitev, ki bo za vas ugodna.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop april Devica

horoskop_devica

Venera vas bo končno izpustila iz jeklenega primeža, v katerem vas je držala kar dolgo časa in nastopila bo nova svežina s pink polno Luno. Od torka dalje lahko pričakujete več financ in več dela. Morali boste prilagoditi urnik in dan bolje izkoristiti, če ne boste slabe volje zaradi pomanjkanja časa. V ljubezni bodo vsi odgovori prišli na dan, nekaterim kaže novo pot, spet drugim pa obnovitev starih romanc.

Horoskop april Tehtnica

horoskop_tehtnica

Na vidiku je velika sprememba, ki bo zadevala vaše zasebno življenje. Bodisi se boste utrudili ponavljati enake stvari in besede, se vrteti okoli enakih bitk in opravičevati svojo preteklost. Če se boste ponovno odločili za ultimativno svobodo, boste ponovno tudi izgubili vse, kar ste zgradili. Po drugi strani ste pa tega najbrž že vajeni. Na vas je, da sprejmete odločitev, kako si želite živeti.

Numerologinja_Anka_kontakt

Horoskop april Škorpijon

horoskop_škorpijon

Pogosto se dogaja škorpijonom, da se nekako znajdejo v ljubezenskem trikotniku, četudi samo na mentalni ravni, bo tako tudi tokrat. Pink polna Luna, ki prihaja v torek, vam bo resnično pomešala štrene, zna se zgoditi, da se bivša ljubezen vrne tako silovito, da boste razmišljali o ponovni možnosti, toda sedanja ljubezen vam je zlezla globoko pod kožo. Ta odločitev ne bo lahka.

Horoskop april Strelec

horoskop_strelec

Sanje, ki jih imate že dolgo, se vam lahko uresničijo v tem tednu. Morda boste ravno pravi čas na pravem mestu, zato v tem tednu nikar ne izpustite druženja in udeležbe na dogodkih. Ravno tam vas čaka sreča. Samske pa čaka novo poglavje v ljubezni. Preko druženja boste spoznali osebo, na katero je vaša duša čakala še iz prejšnjega življenja. Vse se bo odvilo tako zelo hitro, da sploh ne boste sledili, a vendar boste presrečni.

Horoskop april Kozorog

horoskop_kozorog

Vam draga oseba bo končno razumela vaše želje in aspiracije, enkrat v življenju boste doživeli, da vas bo stoodstotno podprla in vam resnično pomagala doseči vaše cilje. To vas bo popolnoma obsedlo in dejansko spremenilo vaš pogled na to osebo, zlasti vaše dojemanje in reakcijo. Samski boste spoznali osebo, s katero boste imeli tako močno povezavo že od začetka in tako silovito privlačnost, da bi jo lahko rezali z nožem.

Horoskop april Vodnar

horoskop_vodnar

Vsi, ki boste potovali čez lužo v teh dneh, se zavedajte, da je tam oseba, ki vam bo podrla vse, kar ste si zgradili, vam ukradla srce in dejansko boste razmišljali, da bi se tja tudi preselili in zaživeli novo življenje. Želja bo neizmerna. Geografska razdalja ne bo ovira. Vezani, ki ne potujete, pa boste končno zaključili neko sodno zadevo, ki vam bo prinesla veliko olajšanje.

Horoskop april Ribi

horoskop_ribi

Imeli boste dolg in težaven razgovor sami s seboj. Ugotovili boste, na katerih področjih si lažete in manipulirate sebe ter druge, ugotovili boste, da počnete stvari, ki jih nočete početi, da se družite z ljudmi, ki jih prezirate in vse to vas bo spravilo v samoto, v posteljo in v osamo. Tam boste dokončno prišli do mentalnega počitka in načrta, kaj boste storili. Ukrepali boste zagotovo, z velikimi spremembami.

SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji