Prvi aprilski horoskop

Tedenski_horoskop_Astrohise

 

Prvi tedenski horoskop za april 2017.  Numerologi in astrologi nam za ta teden napovedujejo, da ne bomo toliko sanjavi, kot v preteklih tednih, pač pa bo tokrat prevladovl razum, ki nas bo pri odločitvah kar nekoliko postavljal na realna tla.

Želimo vam en prelep pomladanski teden, v kolikor pa imate kakršnokoli vprašanje ali pa potrebujete pogovor, pa smo vam vedno na voljo.

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

SMS_vedezevanje_FB_1

Horoskop april Oven
horoskop_oven

Če ne boste želeli spregovoriti o svoji duhovni, moralni ali etični dilemi, ki jo imata z vašim partnerjem, potem ne bosta rešila konflikta, niti do skupnega jezika ne bosta prišla. To bo eskaliralo do občutka velike neprijetnosti in neugodja, ki bo povečan za oba. Skušajte se dogovoriti, da prestavite ta pogovor na drugi teden, ko bo bolj ugoden čas za vas in tudi za komunikacijo v splošnem. Odlog pogovora bo v tem primeru pozitiven.

Horoskop april Bik

horoskop_bik

Močno boste užaljeni, ko boste ugotovili, da vam draga oseba ne podpira vaših osebnih aspiracij, zlasti ena od njih vam je zelo pomembna in ravno pri tej ste si želeli podporo vam drage osebe. Morda se morate vprašati, če tudi njej ali njemu ta aspiracija pomeni nekaj, po drugi strani pa niti ni pomembno. Če vas ima ta oseba resnično rada, bi morala razumeti, kaj vam pomeni in vas podpirati. Zaradi tega lahko razmišljate o razhodu. Premislite.

vedezevanje_zakup_minut_poceni_klici_astrohisa

Horoskop april Dvojčka

horoskop_dvojčka

Prijateljstvo z nasprotnim spolom vam bo delalo preglavice v tem tednu. Odkrilo se bo, da ne gre zgolj za prijateljske občutke in namene, oseba želi z vami deliti intimo, vi pa boste popolnoma prepričani, da imate resničnega prijatelja. Tej novosti se bo treba resnično posvetiti, saj se vam ni niti sanjalo, da je tako. Oseba bo močno vztrajala in vas skušala prevzeti v svoje roke. To vam lahko poruši osebno življenje, ki ste ga zgradili do sedaj.

Horoskop april Rak
horoskop_rak

V službi se vam bo pojavila oseba, ki vas bo resnično spravila ob živce. Trdila bo neko zadevo, s katero se resnično ne boste strinjali, celo absurdno se vam bo zdelo vse skupaj. To boste prenesli na svoje domače in jih spraševali po nasvetu, na vaše negativno presenečenje boste ugotovili, da se po neki čudni logiki vsi strinjajo s tisto osebo iz službe. To zadevo boste morali resno premisliti.

Horoskop april Lev

horoskop_lev

Spraševali se boste, zakaj je dolgčas v intimnem življenju ali pa ga sploh ni. Torej, najprej pomislite koga ste prizadeli ali kdo je prizadel vas. Ko si boste priznali, da obstaja težava in da ste sokrivi za njo, boste lahko začeli reševati težavo. Dokler boste tiščali glavo v pesek, se zadeva ne bo rešila in problem se bo samo še poglobil. Torej, priznajte si, da niste nezmotljivi in da včasih koga užalite po nepotrebnem. Prav tako je dobro, da si priznate, da ste včasih preobčutljivi.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop april Devica

horoskop_devica

V domačem okolju bo situacija zelo napeta, nekaj se že dolgo kuha v vas in tega enostavno ne morete več spregledati, niti se sprenevedati, da problem ne obstaja. V skupnem gospodinjstvu so težave, stvari so nedorečene in velikokrat se počutite kot zadnja struna na stari kitari. Tokrat ne boste več tiho, povedali boste, kaj vas teži in zahtevali boste, da se situacija razreši.

Horoskop april Tehtnica

horoskop_tehtnica

Tokrat se boste počutili, kot da ste stalno v borbi s partnerjem. Konec bo z romantiko in na dan bodo prišle vse zadeve, ki so med vama prešle in so vas zaznamovale. Stvari, ki jih niste mogli prej povedati, jih boste povedali sedaj in to bo vodilo v prepir, v zamero in v odtujitev. Toda, ugotovili boste, da se vam neke stvari in izkušnje v življenju stalno ponavljajo, čeprav z drugimi osebami. Morda je čas, da se naučite neko lekcijo, ki vam jo življenje ponuja.

Numerologinja_Anka_kontakt

Horoskop april Škorpijon

horoskop_škorpijon

Denar in ljubezen sta dva ločena življenjska sektorja, ki ju na žalost mnogi mečejo v isti koš. Medtem ko je spoštovanje univerzalno. Vi pa nimate občutka, da bi vas partner spoštoval toliko, kot menite, da si zaslužite. Prav tako nimate občutka, da vas partner ljubi, četudi nimate za kruh. Občutki vas lahko varajo in ni dobro, da se vedno zanašate na svoje občutke. Najprej preverite dejansko stanje in potem obsojajte.

Horoskop april Strelec

horoskop_strelec

Tokrat se boste znašli v situaciji, kjer boste bodisi izkoriščani, bodisi bodo izkoriščali vas. To si boste morali na glas priznati in tudi to, da kupovanje ljubezni ni ljubezen temveč nadzor. Morali si boste vzeti nekaj dni časa samo zase in se dodobra ter temeljito pogovoriti sami s seboj. Potem boste morali na podlagi ugotovljenega sprejeti ukrepe in jih tudi realizirati, če si želite dobro v življenju.

Horoskop april Kozorog

horoskop_kozorog

Skrivnost, ki ste jo dolga leta zadrževali zase in je niste bili pripravljeni deliti s partnerji, bo prišla nekako na dan oz. bo tema nanesla na njo in vam draga oseba bo želela vedeti, zakaj gre. Tokrat se boste malce zlomili in povedali več, kot sicer. Pričakovali boste razumevanje, vendar ga ne boste dobili. Prej boste dobili neodobravanje, ogorčenost in jezo, ker ste si s to osebo delili intimo in niste povedali vsega o sebi. Diskusija bo zelo potrebna.

Horoskop april Vodnar

horoskop_vodnar

Vsi, ki ste pred odločitvijo za skupno življenje, morate ta teden izpustiti, v nasprotnem primeru bodo stvari ušle izpod nadzora in lahko izgubite vse, kar ste do sedaj zgradili. To res ni potrebno, ko se pa lahko umaknete z dobrim izgovorom, v samoto. Vsi, ki ste že v skupnem gospodinjstvu, ne bo rožnato. Na dan bodo prišla vprašanja o katerih ne boste našli skupnega jezika. Morali boste temeljito premisliti in se odločiti, kaj vam je pomembno.

Horoskop april Ribi

horoskop_ribi

Ujeti v sanjarjenje, ne boste videli, kako se vam tisto, kar ste zgradili, drobi v prah, pred vašimi očmi. Bodisi je to intimno razmerje ali pa kakšna poslovna zadeva, boste morali odpreti oči in problem ustrezno nasloviti. Iluzija, ki ste si jo ustvarili, vam ne bo prinesla nič dobrega, saj vam spodnaša trdna tla pod nogami. Tokrat boste morali realistično pogledati na več zadev.

SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji