Tedenski horoskop marec – april

Tedenski_horoskop_Astrohise

 

Tokratni horoskop je v znamenju Mlade lune, ki nam bo postregla s kopico novitet. Tako se praktično za vsa znamenja obetajo spremembe od novih poznanstev, novih poslovnih priložnosti, novih poti, itd…

Vsi tisti, ki ste samski, pa je sedaj za vas zares izjemna priložnost, da se vas dotakne ljubezen. Pomlad že cveti s polno paro, popki na drevju se odpirajo v listje, rože odpirajo svoje cvetove in se bohotijo v vseh mogočih živih barvah na prelepem pomladnem soncu in enako je lahko tudi z vami. Dajte si priložnost in odprite svoje srce, saj si tudi srce samo želi ljubezni in bližine, ki v vas vzbuja hrepenje.

Zaupajte vase in v Mlado luno, ki je praktično znanilka pomladi in s tem novih začetkov, tako kot se vsako leto prebuja narava v svojo veličastnost, tako se lahko prebudite tudi vi.

Zajadrajte s polno paro življenju in ljubezni naproti.

Srečno vsem,

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

SMS_vedezevanje_FB_1

Horoskop marec Oven
horoskop_oven

Odločeni ste, da boste v življenju uspeli, prav tako v ljubezni in lovljenju sreče. Toda še vedno imate nekaj ovinkov in ovir, ki jih morate predelati, da bi prišli na svoj cilj. Na vašo srečo, je na vrsti Mlada Luna, ki vam omogočila bister vpogled v vaša vprašanja in načrtovanje poti do cilja. Do konca tedna boste imeli definitivno izoblikovano mnenje in načrt o vseh vaših nadaljnjih poteh. Veliko starega boste zavrgli, da bo prostor za novo.

Horoskop marec Bik

horoskop_bik

Veliko lažje vam bo v komunikaciji s partnerjem, kot doslej. Celo dogovorita se lahko za posebno igro, v kateri vi razmišljate naglas, on ali ona pa vaše besede jemlje, kot da gre za njo ali njega osebno in vam skuša podati drugačen pogled iz svoje perpektive na vaša razmišljanja. To je dobra mentalna igra, ki vaju bo močno povezala in poglobila razumevanje drug drugega. Iz te igre pa boste vstali modrejši in odločnejši, kot poprej.

vedezevanje_zakup_minut_poceni_klici_astrohisa

Horoskop marec Dvojčka

horoskop_dvojčka

Dobre novice so na poti zlasti, če ste v zadnjih dneh izkušali socialno praznino in osamljenost. Mlada Luna v vašem družabnem življenju, vam bo dala novega poleta, dobili boste pogum, da se priključite nekim ljudem, s katerimi se niste upali do sedaj družiti oz. ste menili, da ste enostavno premalo persone, da bi se lahko vključili v to družbo. Ta drama se bo rešila sama po sebi in vi boste veliko pridobili s tem.

Horoskop marec Rak
horoskop_rak

Proti koncu tega tedna, bo vaše družabno življenje dobilo popolnoma nov zagon, uživali boste v močnejšem prijateljstvu, ki ga do sedaj niste poznali. Prav tako boste spoznali nov krog ljudi, od katerih boste vabljeni na vse mogoče družabne dogodke, od tam naprej pa samo še navzgor, dobili boste veze in poznanstva, ki jih potrebujete, da bi uresničili neke vaše skrite želje in zaprašene projekte.

Horoskop marec Lev

horoskop_lev

Tokrat boste dobili veliko željo, da bi se nekaj novega naučili, toda obstaja ena ovira in sicer vaš partner tega ne bo razumel, zakaj bi si nalagali novo delo in nove obveznosti. Ne bo razumel vaše potrebe po tem, da se nahranite z novim znanjem. Morali boste zadevo temeljito pojasniti in morda vam celo uspe, da se vam partner pridruži pri učenju, tako bosta imela nov skupni projekt, pri katerem se lahko zelo zabavata in povežeta.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop marec Devica

horoskop_devica

S partnerjem bosta končno imela preboj v intimnem življenju, bariera se bo spustila in uživala bosta v najbolj zadovoljujočem in izpopolnjujočem spolnem življenju, kot ga poznata. Včasih se tako zgodi, da pride zaradi različnih dejavnikov do takšne ovire, to pa ni razlog, da bi se prepirali, malce potrpežljivosti in vse se postavi nazaj na svoje mesto, točno tja, kamor želite.

Horoskop marec Tehtnica

horoskop_tehtnica

S partnerjem sta se veliko trudila, da bi izboljšala vajin odnos. Zadnji mesec ni bilo vse enostavno, saj sta se morala soočiti z mnogimi težavami, ovirami in celo s preteklostjo, da sta kolikor toliko premostila neke ovire, ki so grozile vajinemu odnosu. Tokrat bo z Mlado Luno vse drugače, saj bosta videla, da se je trud poplačal, da sta iz te preizkušnje vstala močnejša in bolj povezana.

Numerologinja_Anka_kontakt

Horoskop marec Škorpijon

horoskop_škorpijon

Sposobnost, ki jo ima vaš partner, da se z vami pogovarja, na način, kot se ni še nihče do sedaj, vam bo v veliko pomoč pred novimi izzivi, ki so na vaši poti. Ti pogovori vaju bodo močneje povezali in vam dali popolnoma novih moči za vse, kar vas čaka. Močni in samozavestni boste, ker boste imeli vse pod nadzorom in ker boste zlahka krmarili skozi novo, še neutrjeno pot. Zopet boste zmagovalec.

Horoskop marec Strelec

horoskop_strelec

Tokrat vam bo skozi domačo čistilno akcijo veliko stvari popolnoma jasnih, če se boste v resnici znebili vsega, kar ne potrebujete, to pomeni, materialno in nematerialno, boste proti koncu tedna vstali kot zmagovalec. Spoznali boste, kaj vse vas je oviralo na poti do uspeha in tokrat vaši cilji ne bodo videti brezupni. Ko boste skozi čiščenje, tako materialno kot tudi duhovno, videli luč na koncu vaših ciljev, bo nastopila Mlada Luna, ki vas bo tja tudi peljala.

Horoskop marec Kozorog

horoskop_kozorog

Samskim se bo odprla možnost, da boste na nekem družabnem dogodku, spoznali osebo, s katero se lahko zapletete v pogovor, ki bo trajal vse do jutranjih ur. Ta pogovor pa vam bo osvetlil popolnoma novo perspektivo, kateri boste noro sledili. Tudi vezanim se lahko zgodi podobno, vendar morate paziti, da iz pogovora potegnete tisto, kar vam je namenjeno. Dober pogovor še ne pomeni, da morate končati eno razmerje in začeti drugega.

Horoskop marec Vodnar

horoskop_vodnar

Samski boste razmišljali o bolj ustaljenem in mirnem življenju, Mlada Luna vas bo peljala na pot, na kateri lahko srečate prav tisto osebo, ki si jo vaša duša želi. Dovolj je bilo norosti v vašem življenju, sedaj ste pripravljeni. Vezani pa se boste odločili za skupen pobeg v osamo, v naravo ali nekam dlje od domačega okolja, kjer si boste lahko spočili um in duha ter našli razloge, zaradi katerih ste se vezali. Lahko jih tudi obnovite v romantičnem vzdušju.

Horoskop marec Ribi

horoskop_ribi

Ukvarjali se boste s svojo samopodobo, s samospoštovanjem in nasploh s svojo samozavestjo. Iz neznanega razloga se vam bo zdelo, da vam vsega primanjkuje, za nameček boste ravno v neugodnem času za vas, govorili z osebo, za katero se zdi, da je vsemogočna, to vas bo še dodatno dotolklo. Toda, Mlada Luna vas čaka, da vam pokaže novo pot in vašo pravo vrednost. Rezultat bo šokanten in vas bo povzdignil v višave.

SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji