Horoskop na prvi pomladanski dan

Tedenski_horoskop_Astrohise

 

PA JE LE PRIŠLA,… POMLAD SEVEDA

Mojstri Astrohiše, smo vam pripravili čisto pravi pomladni horoskop, na prvi dan pomladi.

V tem tednu vam univerzum sporoča, da bo velik poudarek igralo vaše finančno stanje ter ljubezen. Veliko boste razmišljali, saj vas bodo prvi pomladanski žarki prav nežno božali in vam dovolili sanje.

Zdaj je res čas, da odvržete še zadnje breme, ki ga je na vas pustilo preteklo obdobje, pomlad je namreč čas, ko zacveti narava in z njo tudi mi sami. Pustite preteklost tam, kjer je ostala. Preteklost ni več del vaše sedanjosti!

Dovolite si živeti in zadihajte svežino, ki nam jo prinaša pomlad.

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

SMS_vedezevanje_FB_1

Horoskop marec Oven
horoskop_oven

Prihaja vaš teden. Luna bo imela na vas pomirjevalni učinek, občutili boste ugodje in pripravljeni boste na notranjo refleksijo o sebi, o svojih odnosih, o ljubezni in o karieri. Vse to boste tako živo premlevali v svojih mislih, da bo pestro. Tisti, ki bi vas morebiti opazoval, pa bo videl samo umirjenega človeka, v globokem razmišljanju. Prisluhnili boste glasovom Univerzuma in uvideli, kaj vse delate narobe. Do izteka tedna lahko pričakujete drastične spremembe.

Horoskop marec Bik

horoskop_bik

Ta teden boste imeli osebno revizijo svojih preteklih ljubezenskih izkušenj. Spraševali se boste, kaj naj bi ljubezen sploh bila, je to tisto, ki ti spodnese tla pod nogami? Se naj bi počutil vznesenega zaradi ljubezni? Tako se vam bodo podila filozofska vprašanja po mislih in hkrati boste iskali primere iz preteklih izkušenj, ki naj bi ali ne bi sovpadale z vašim razmišljanjem. Zna se zgoditi, da se boste do konca tedna odločili za velik preobrat v svojem intimnem življenju.

vedezevanje_zakup_minut_poceni_klici_astrohisa

Horoskop marec Dvojčka

horoskop_dvojčka

V tem tednu, ki bo obdan z ljubeznijo, boste spoznali dva ključna momenta v vašem življenju in sicer, najprej to, da morate sami zagnati motor spremembe. Ta se ne zgodi kar sama po sebi. Drugo spoznanje pa bo takšno, da boste končno prepričani, da neke osebe žal ne morete imeti. Najbolje bi bilo, da to jasno razčistite pri sebi in se nato podate na novo pot, na pot, kjer vas čakajo nove izkušnje in tudi resnična ljubezen.

Horoskop marec Rak
horoskop_rak

Naučili se boste, da ne morete stresati svoje jeze na partnerja, če ste jezni zaradi tretje reči, ki njega sploh ne zadeva. Svojega gnezda nikar ne spremenite v ring. Žal vam bo in ne boste mogli več popraviti storjene škode. Raje skušajte opisno podati partnerju, kaj se vam je zgodilo in morda vam lahko pomaga z nasvetom ali kako drugače. Nič ni narobe, če ste enkrat ranljivi in če se zaupate partnerju. Ta lekcija je nujna.

Horoskop marec Lev

horoskop_lev

Zapičili se boste v vedenje vam drage osebe in jo boste spravili na rob z živci. Zakaj bi se vi morali vtikati v etične in moralne odločitve druge osebe, razen, če ne tangirajo vas osebno? Tokrat se skušajte brzdati in se najprej vprašajte, če škodi vam ali komu drugemu, da se je ta oseba tako odločila. Nato pa najprej pri sebi prevetrite svoja stališča in razmislite, če niste morda malce za časom.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop marec Devica

horoskop_devica

Teden bo povezan s skupnimi financami, tokrat se ne smete odločiti za investicijo iz obupa, niti vam zvezde ne priporočajo, da si denar izposojate, ker se ne bo dobro izšlo. Nekaj okostnjakov je še ostalo v vaši družini, morali boste doreči kdo plačuje katere račune, če ne se bo gojila zamera in vse manj bo družinske skupnosti. Skušajte se brzdati pri nerazumnih nakupih, vsega pa spet ne rabite, kajne.

Horoskop marec Tehtnica

horoskop_tehtnica

Ta teden pazite, komu razlagate o svojih osebnih težavah in vprašanjih, zlasti tistih, ki zadevajo intimo ali privatne odnose. V dobri veri, da vam bo bližnji sorodnik pomagal z nasvetom, lahko poveste preveč, ker boste razburjeni. Sorodnik pa bo zadevo vzel v svoje roke in šel predaleč z ukrepi. Vse skupaj boste pokasirali v negativnem smislu. Zato bi bilo modro, da držite jezik za zobmi, četudi vam bo težko.

Numerologinja_Anka_kontakt

Horoskop marec Škorpijon

horoskop_škorpijon

Zaradi zavidanja lahko ljudje postanejo zlobni in vam začnejo metati polena pod noge, zlasti v službi, zato pazite komu zaupate in kaj se pogovarjate. Med tekmeci ne iščite prijateljev in zaveznikov, to počnite v privatnem času. Morda je tudi kakšna izjema v službi, vendar previdnost ne bo odveč. Zlasti, če se nameravate romantično zapletati na delovnem mestu, tam se boste zelo opekli.

Horoskop marec Strelec

horoskop_strelec

Zaradi močnega retrogradnega vpliva Venere, boste zlahka prepoznali težave in ovire, ki pestijo vaše zasebno življenje. Z domačimi in z ljubljeno osebo se boste želeli pogovoriti na prijeten način in obelodaniti težave, ki ste jih zaznali. Lahko da boste naleteli na odpor, ker nekaterim pač ustreza stanje, kot je. Poskusite z enim vprašanjem danes in z drugim jutri. Ne stresajte vsega na enrkat.

Horoskop marec Kozorog

horoskop_kozorog

Želeli boste nekaj popraviti, a pred tem se morate vprašati, če je zadeva pokvarjena oz. jo je sploh potrebno reševati? Če se boste vtikali v vzgojo drugih otrok, bo narobe. Če boste želeli spreminjati neke vaše prijatelje in oni ne bodo delili vašega mnenja, da jih je potrebno spreminjati, bo spet narobe. Zato se najprej vprašajte, preden ukrepate. Kaj boste s tem rešili, pridobili in koga boste prizadeli.

Horoskop marec Vodnar

horoskop_vodnar

Edini način, da pridete ven iz težke situacije, je da stopate pogumno skozi njo in rešujete eno vprašanje za drugim. Morda bo težko, slišali boste neželeno, užaljeni boste, kričali boste. Pa vseeno to morate s svojim partnerjem narediti, obelodaniti tisto, kar vas tare že dlje časa. Če vam je drago razmerje, ga rešujte na ta način. Narediti nič, bi bilo najslabše. Izogibajte se letargije in apatije. Nič dobrega ne sledi iz tega. Pogumno stopajte po poti bojevnika in se borite za vse, kar vam je pri srcu.

Horoskop marec Ribi

horoskop_ribi

Ta teden sledi prepir oz. vroča kri zaradi zapravljanja skupnih financ. Če nekdo, ki vas ima rad, zasluži več od vas, vam to ne daje pravice, da ta denar lahko trošite po mili volji. Te vrste prepir se vam obeta v tem tednu in bolje bi bilo za vas, da se opravičite in sprejmete skupni načrt porabe skupnega denarja. V nasprotnem primeru se lahko razmerje močno zaostri. Vedeti morate, da se pri denarju vse konča. Tudi ljubezen.

SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji