Horoskop za tretji teden marca

Tedenski_horoskop_Astrohise

Kaj vam napovedujejo numerologi in astrologi za teden pred nami?

Pravijo, da bo dogajanje v znamenju starih spominov, ki nam bodo polepšali kakšen slab trenutek, ki ga lahko doživimo. Spomnimo se lepih stvari in oseb, ki so se nam zgodile v življenju in se zahvalimo za vse dobro, kar je okoli nas in v nas.

V življenju se srečujemo z mnogoterimi potmi, a najti tisto pravo, po kateri bomo prehodili svoja življenja je zares velika umetnost. V življenju je potrebno sklepati kompromise, zamenjati več poti, preden pridemo na našo pot, ki nam je pisana na kožo, tisto pot, ki nam bo prinesla srečo in veselje, da jo bomo z veseljem prehodili še večkrat, to je vsak dan in v sprehodu po njej, izžarevali svoje življenje v najlepši luči.

Srečno in uspešno vsem 🙂

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

SMS_vedezevanje_FB_1

Horoskop marec Oven
horoskop_oven

Če ste besede zadrževali v sebi, takšne besede, ki bi pojasnile vaše občutke in vaša stanja, potem bo tega zadrževanja sedaj konec. Spregovorili boste o vsem, kar vas muči, ne boste se ozirali na čustva drugih, ker ste trenutno vi najbolj pomembni. Tudi domačim in partnerju boste povedali točno tisto, kar mislite. Morda bo zaradi tega kakšna huda ura, vendar bo vaš partner našel smisel v povedanem, zato se tega spomnite, ko bo njegov čas.

Horoskop marec Bik

horoskop_bik

Če ste v stanju žalovanja ali prebolevanja, potem vam bo uspelo v tem tednu narediti velik korak naprej in svobodno zadihati. Spoznali boste tudi, da ste imeli vzorce vedenja, ki so vam samo škodili, tokrat boste temeljito premislili in zastavili nove cilje, stopali boste po novih poteh in spoznavali nove ljudi, takšne, ki vas ne bodo spravljali na stara pota, kjer ni ljubezni. Samo bolečina in nazadovanje.

vedezevanje_zakup_minut_poceni_klici_astrohisa

Horoskop marec Dvojčka

horoskop_dvojčka

Srečali boste neko osebo iz vaše preteklosti, ujela se bosta v starih spominih. Druženje bo lepo, vendar se boste ujeli tudi v obžalovanju, namreč s to osebo niste dokončali določenih vprašanj, zlasti na čustvenem področju, zato vas zna srečanje pustiti v sladko grenkem občutku veselja in obžalovanja. Pa vendar sedaj ne morete nič več narediti, nekatere poti se ne da spremeniti, ne da bi z njo sprožili apokalipso.

Horoskop marec Rak
horoskop_rak

V vašem razmerju je trenutno preveč odgovornosti in premalo avantur. S partnerjem se bosta dogovorila, da skupaj zavihata rokave in se lotita obveznosti, tako da bosta potem lahko uživala tudi v kakšni avanturi. To namreč potrebujete, da ne zapadete v depresivno stanje. Rutina je dobra, preveč rutine pa lahko ubije tisto iskro v vas, ki jo nosite in jo nujno potrebujete, da se kdaj pa kdaj razživi.

Horoskop marec Lev

horoskop_lev

Najbrž greste z vašim partnerjem skozi težko in suho obdobje. To se je zgodilo zato, ker enostavno nimata časa nahraniti drug drugega, tempo in obveznosti so vedno prioriteta. Ne bi bilo slabo, če bi kdaj načrtno izpraznili svoja urnika in se nekam odpravila, da se lahko posvetita drug drugemu. Če tega še dolgo ne bosta uspela izvesti, bo razmerje trpelo, dolgoročno trpljenje pa ima lahko tudi usodne posledice.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop marec Devica

horoskop_devica

Denarne in družinske težave vam bodo v tem tednu povzročile kar nekaj preglavic. Težave pa bodo imele tudi močan vpliv na vašo voljo in zasebno življenje. Skušajte se distancirati od težav, zlasti tistih, ki niso v vaši moči, da jih rešite. Nekatere stvari se same po sebi odvijejo, druge bodo rabile malo spodbude in pregovarjanja. Pa vendar, ne pozabite, kje je vaš varen in ljubeč pristan.

Horoskop marec Tehtnica

horoskop_tehtnica

S partnerjem bosta naredila velik napredek in korak naprej v vajinem odnosu. Komunikacija se bo izboljšala in z njo tudi razumevanje drug drugega. Končno si boste oddahnili, saj boste spregovorili o vseh zadevah, ki so vas morile. Pa vendar nasvet, ni treba da se izlijete kot poln škafec vode, skušajte začeti postopoma in v času, ki je še pred vama, razkriti tudi tisto, kar je najslabše.

Numerologinja_Anka_kontakt

Horoskop marec Škorpijon

horoskop_škorpijon

Če nameravate izvesti projekte, ki ste si jih zastavili v letošnjem letu, bi bilo pametno, da začnete varčevati pri malih nakupih, ki so vam tako sladki in se jim ne morete upreti. Čeprav mislite, da gre za drobiž, se tega drobiža nabere na različnih koncih veliko. Če ne boste uspeli toliko samokontrole, da vam bo zaradi zapravljanja propadel načrt, ki ga imate, boste zelo nesrečni. Raje malce discipline sedaj in veliko užitkov kasneje.

Horoskop marec Strelec

horoskop_strelec

Vaše ljubezensko življenje bo na prvem mestu v tem tednu! Čeprav boste ujeti v nekakšen deja vu spominski pas, boste vseeno uživali ob pripovedovanju svojih avantur prijatelju, grenak spomin vas bo popeljal nazaj, zlasti v osebnem obžalovanju, kaj vse bi lahko bilo, pa ni in katere priložnosti ste izpustili, pa vam je sedaj žal. Za kakšen popoldan že ni narobe, če se tako spominjate, za naprej pa morate narediti načrt, da temu več ne bo tako.

Horoskop marec Kozorog

horoskop_kozorog

Neka odločitev sprejeta v preteklosti, ki je sedaj že realizirana, vam bo grenila vaš mir. Spoznali boste, da ste se napačno odločili, morda sploh to ni bil vaš izbor, pa ste se nekako znašli v njem tekom spleta okoliščin. Tokrat boste morali napako popraviti, ne glede na žrtev ali finančni vložek. Ne boste našli miru, dokler tega ne popravite. Ne ozirajte se na prepričevanje drugih. Naredite to.

Horoskop marec Vodnar

horoskop_vodnar

Ne bo dosti dogajanja v vašem ljubezenskem življenju, boste pa zato temeljito obnovili svoje cilje in določili želje. Ko bo pot jasna, boste pogumno stopili na njo in nič vas ne bo moglo ustaviti. Tokrat boste odločeni, vztrajni in boste tudi prišli do cilja. Nekaj finančnih težav je na vidiku, vendar vam bo z vašo mirnostjo in vztrajnostjo uspelo premostiti tudi te ovire. Partner vas bo spodbujal.

Horoskop marec Ribi

horoskop_ribi

Še vedno boste čutili čustveno surovost pretekle polne lune, zlasti v partnerskem sektorju. Skušajte jo izkoristiti tako, da ne prevzamete vloge žrtve pač pa nekoga, ki uživa v dogajanju. To vam bo odprlo novo obzorje, ki ga boste vedno lahko uporabili v takšni situaciji. S tem pa boste rešili tudi neko travmo iz preteklosti, spoznali boste, da niste žrtev ampak zmagovalec.

SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji