Horoskop za marec z vplivom retrogradne Venere

Tedenski_horoskop_Astrohise

Dodobra smo že zakorakali v mesec marec in poleg muhastega vremena, nam lahko v teh dneh še vedno nagaja retrogardna Venera, ki je z nami že od konca februarja. Njene vplive boste čutili lahko na vseh področjih, saj boste nekoliko razdražljivi in ne boste ravno dovzetni za neka nova prijateljstva in ljubezenske romance.

Ampak, naj vam to ne vzame poguma, saj bomo že v tem tednu praznovali 2 resnična praznika ljubezni, najprej nas 8.marca čaka praznik vseh žena, zato dame, dovolite si ljubezni, ki vam jo bo naklonila vaša okolica, partnerji, otroci, sodelavci,…

Nato pa 12.marca GREGORJEVO ali Dan, ko se ptički ženijo. Gregorjevo je praznik vseh zaljubljencev, ki ima zares dolgo zgodovino. Več si lahko preberete tukaj: Gregorjevo wikipedija

Skratka, želimo, da bi bil mesec marec pri vseh zares poln ljubezni, saj je pomlad že čisto pred vrati, z njo pa novi začetki, ki nam dajejo elana, da lahko žarimo v vsej svoji veličini.

 

Srečno in uspešno vsem 🙂

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

SMS_vedezevanje_FB_1

Horoskop marec Oven
horoskop_oven

Retrogradna Venera in polna Luna v kombinaciji bosta močno vplivali na vaše počutje, zlasti v intimnih razmerjih pa tudi v poslovnih odnosih. Na koncu jezika boste imeli, da bi povedali tisto, kar vas moti, v vseh odnosih. Pa vendar bi bilo modro, če ne bi vsega izustili, kar boste razmišljali, ker bo imelo dolgoročne slabe posledice. Zato se v poslih izogibajte izlivati svoje direktne misli, v intimi pa skušajte najti primerne besede in trenutke.

Horoskop marec Bik

horoskop_bikMars v vašem znamenju bo zagotovil, da se boste borili za stvari, ki so vam pomembne. V odnosih bo poudarek na razčiščevanju nedorečenih zadev, nihče vam ne bo mogel parirati v moči in volji, ki jo boste izkazali. Prav je tako, sedaj imate tudi priložnost, da končate zadeve, ki ne peljejo nikamor. To pomeni tudi odnos, ki ne temelji na pravih razlogih in še več, morda tudi menjava službe.

vedezevanje_zakup_minut_poceni_klici_astrohisa

Horoskop marec Dvojčka

horoskop_dvojčka

Venera bo imela velik retrogradni vpliv, vi pa boste zaradi tega primorani razrešiti zadeve, ki so vam ušle izpod nadzora. Imeli boste močno željo, da počistite zmedo, v kateri ste se znašli. Samski boste kristalizirali svoje intimne odnose s »prijatelji« in postavili mejnike. Vezani pa boste na dan privlekli vse, kar vas je kdaj zmotilo in tako se boste spravili v dolgo, mučno revizijo vašega odnosa. Pot bo naporna ampak bo rezultat za vas zelo ugoden.

Horoskop marec Rak
horoskop_rak

V tem tednu bosta s partnerjem zelo uživala, saj bosta odkrila nov zagon za bolj kvalitetno in uspešno medsebojno komunikacijo, ki bo obrodila tudi praktične sadove. Velja za vse partnerske odnose, intimne, prijateljske, družinske in poslovne. Našli boste način, kako skomunicirati nekaj, kar vam do sedaj ni uspelo in na vašo srečo, boste naleteli na razumevajoče ljudi, ki bodo želeli enako kot vi. To je velik uspeh.

Horoskop marec Lev

horoskop_lev

 Končno boste prišli do tiste finančne injekcije, ki ste jo čakali predolgo. Veselili se boste in takoj boste na dan privlekli načrte, ki stojijo zaprašeni v pozabljenem delu vašega kreativnega uma. Tudi partner in družina vas bodo pri tem močno podpirali in vam pomagali, kolikor bo v njihovi moči. Tokrat boste resnično dosegli en velik preboj, napredek, ki ste ga dolgo čakali. Osrečili boste sebe in vse vam drage ljudi.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop marec Devica

horoskop_devica

Ta teden boste našli način, kako intenzivno izboljšati obojestransko zadovoljstvo v vašem intimnem odnosu. Če je bil prej odnos dober ali zadovoljiv, se pripravite na magnitudo zadovoljstva, ki ga še niste doživeli. Nekaj se bo zgodilo, kar vam bo odprlo popolnoma nov pogled na razmerje in intimo. Zelo boste uživali, vaš partner pa bo mislil, da je uzrl in doživel nirvano. Druga opcija je pogovor o razširitvi družine.

Horoskop marec Tehtnica

horoskop_tehtnica

Konec začetne romance, sedaj pa boste morali pokazati tudi tiste okostnjake, ki ste jih želeli skriti. To bo naporen del in vprašanje je, če bo vaš partner sprejel, kar bo slišal. Morda je imel drugačno predstavo o vas, vi pa tudi ne morete igrati nedolžno ovčko v nedogled. Čas je, da se postavijo karte na mizo, ki bodo odločile ali boste ostali ali boste spet pripravljali kovčke.

Numerologinja_Anka_kontakt

Horoskop marec Škorpijon

horoskop_škorpijon

Ker sta oba zelo motivirana, da se ohrani razmerje, takšno kot je sedaj, ne bosta imela nobenih težav s prilagajanjem in delitvijo novih obveznosti, ki bodo kmalu nastale. Toda vse, kar prihaja, je za skupno dobro in za višje cilje, zato bosta mirno sprejela nove izzive, ti pa ne bodo niti malo spremenili vajinega odnosa na slabše, celo izboljšal se bo, saj bosta čutila novo povezanost. Dogajalo se bo nekaj, kar bosta skupaj gradila.

Horoskop marec Strelec

horoskop_strelecTa teden bo v znamenju vsega bivšega. To vam bo močno spodneslo tla pod nogami, saj boste spoznali, da nekako niste tako močno odločeni, kot ste sprva mislili, še vedno gojite neka čustva do bivšega partnerja in obratno. Toda morate se spomniti, čez kaj vse ste šli, da bi si izboljšali življenje in za trenutek slabosti ali malo pozornosti, se vam ne splača nazaj. Ne pregrevajte starih juh.

Horoskop marec Kozorog

horoskop_kozorog

Reševali boste domače zadeve in odprta vprašanja, tokrat ne bo lahko. Vprašanja, ki še nimajo odgovora, se bodo še bolj zapletla, ker se bodo zaradi njih odprla nova vprašanja, kot so skupna selitev, poroka ali otroci. To so življenjske odločitve, ki zahtevajo dober premislek in skupne cilje. Morali se boste odmakniti za kak dan ali dva, da v miru razmislite naprej, kaj si vi želite, preden se podate na obvezano pot.

Horoskop marec Vodnar

horoskop_vodnar

Tokrat bodo na udaru finance, s partnerjem bosta ugotovila, da sta mogoče zaplavala pregloboko, sedaj pa nimata rešilnega jopiča. Temeljita revizija domačega proračuna bo na sporedu skozi cel teden, proti koncu tedna morda prideta do skupne rešitve, kako zmanjšati nekatere stroške, ki jih ne potrebujeta in kako odplačati še nekatere dolgove, zadovoljna bosta z odločitvijo. Od tam naprej lahko gradita.

Horoskop marec Ribi

horoskop_ribi

Ta teden boste zelo občutljivi na določene teme in vprašanja, kot zanalašč vas bodo z njimi bombardirali z vseh strani; doma, v službi in med prijatelji. Tega ne boste zmogli prenesti, kaj šele koherentno odgovarjati na njih. Zato si boste vzeli dan zase in izdelali načrt, s katerimi vprašanji se je sploh vredno ukvarjati in s katerimi ljudmi ne boste več izgubljali časa. Svojo odločitev jim boste tudi ustrezno predstavili in začeli novo poglavje v vašem življenju.

SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji