Horoskop za februar in začetek marca z retrogradno Venero

Tedenski_horoskop_Astrohise

Tokratni horoskop je ravno na prehodu iz meseca februarja v mesec marec. Marec, mesec, ko se začnemo prebujati narava in mi sami. Zaradi tega, bomo dovzetnejši za spremebe, ki pa so lahko pozitivne ali pa negativne, veliko bo odvisno od nas samih.

Ta teden bo na nas opozarjala retrogardna Venera. Začutili boste različne napetosti, ki vam nekako ne bodo dale miru in boste želeli določenim stvarem prihajati do dna. S tem pa se lahko zgodi, da boste preveč vrtali v nekaj, kar lahko pripelje do nestrinjanj v partnerskem, osebnem in prijateljskem odnosu.

Na drugi strani, pa bodo iz vas hlapela čustva, za katere boste želeli, da dosežejo plodna tla. Ker smo v času prebujanja narave in prihoda pomladi, se ravno tako prebujamo tudi mi in s tem naše želje po ljubezni, sreči, miru, veselju, zdravju, moči,…

Dovolite si sanjati, ampak, ostanite na trdnih tleh, premislite predno reagirate, saj lahko s tem nekoga zelo prizadanete ali pa resnično nagradite. Izbira lepih in pravih besed bo tista, ki vam bo pomagala za dosego vašega cilja.

Srečno in uspešno vsem 🙂

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

SMS_vedezevanje_FB_1

Horoskop februar Oven
horoskop_oven

Venera se vam bo obrnila retrogradno, kar bo imelo nekaj slabih učinkov na vas, vendar se lahko iz njih naučite veliko novega o sebi in se poglobite v svojo notranjost. Zlasti dva učinka lahko prevladujeta in to sta, da se ne boste počutili dovolj lepi oz. zaželjeni ter da se vam bodo malce zamajali temelji vašega razmerja. Oboje lahko rešite in poglobite z dolgim, iskrenim pogovorom.

Horoskop februar Bik

horoskop_bikKar vas v ljubezni najbolj plaši, ne bo več moglo ostati skrito. Morali se boste soočiti s svojimi strahovi in bojaznimi. To boste najlažje storili tako, da se boste vprašali, kaj je tisto, kar najbolj skrivate o sebi, celo pred samim seboj, pred partnerjem pa sploh. Zakaj to skrivate in kako bi to zadevo obelodanili. Vse se začne znotraj vas, to lahko storite sami, s podrobno analizo, lahko pa prosite partnerja, naj vam pri tem pomaga.

vedezevanje_zakup_minut_poceni_klici_astrohisa

Horoskop februar Dvojčka

horoskop_dvojčka

Zgodil se bo dogodek, ki vas bo, v najslabšem primeru, pustil v šoku in v najboljšem primeru, pustil v oazi presenečenja. Za to bo odgovorna oseba, ki vam je zelo blizu. Če boste odprtega uma, boste lahko sledili njeni ali njegovi viziji in naredili velik korak, v nasprotnem primeru bo konec partnerstva. Ideja ne bo običajna, ne bo preverjena in vsekakor ne bo zanesljiva. Kako se boste odločili, je na vas.

Horoskop februar Rak
horoskop_rak

Ta teden ne bo najbolj romantično obarvan, bo pa vsekakor sprememba v vašem razmerju, saj bo partner bolj dojemljiv za vaše profesionalne dosežke in prizadevanja. Partner vas bo presenetil s tako super idejo, da se ne boste mogli načuditi njegovi izvirnosti. Nemudoma jo boste uporabili in si s tem razširili svoj posel. Doprinos k poslu pa bo kasneje za seboj potegnil tudi romantične trenutke.

Horoskop februar Lev

horoskop_lev

Komunikacija med vami in vam drago osebo se zna zaostriti in to samo zaradi tega, ker se boste vi odločili, da boste neko zadevo iz preteklosti razkrili svoji boljši polovici. Te informacije vam draga oseba ni imela in bo zelo presenečena, ko ji boste razkrili svojo skrivnost. To lahko pusti znamenje na vajinem razmerju, a vendar, če ne morete več držati te skrivnosti, je edino prav, da jo poveste.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop februar Devica

horoskop_devica

Tokrat boste videli svojega partnerja v pravi nebeški luči, takega ga niste videli še nikoli in zdel se vam bo naravnost angelski. Morda boste imeli zaradi tega občutek manjvrednosti, a vendar se morate opomniti, da življenje ni primerjava ali tekmovanje. Morate se zavedati, da je ta angelska oseba izbrala prav vas in ne koga drugega. Tega ne smete pozabljati, ne smete biti ljubosumni na dosežke svojega partnerja, stojite mu ob strani.

Horoskop februar Tehtnica

horoskop_tehtnica

Do sedaj je novo razmerje cvetelo v ritmu odkrivanja skrivnosti in spoznavanja, sedaj pa se bo razcvetelo še malce na vašo temnejšo stran, namreč hitro boste pokazali svoj pravi obraz, svojo agresijo in jezo, svoje muhe in kaprice, kar gotovo ne bo všeč vam ljubljeni osebi, zlasti, če je ljubezen dokaj sveža. A vendar ne morete iz svoje kože, tako naredite vedno in z vsako osebo. Morda bi bilo boljše, če bi živeli sami.

Numerologinja_Anka_kontakt

Horoskop februar Škorpijon

horoskop_škorpijon

V tem tednu boste spoznali osebo, ki bo zelo spiritualna in, kar je vam pomembnejše, zelo dostopna, odprta, čustvena in razgledana. S to osebo boste bodisi začeli neko zanimivo debato, ki bo vodila v posel, bodisi boste pridobili zanimivega prijatelja. Partner bo morda nezaupljiv do novega poznanstva, a vendar morate vztrajati, ker se lahko veliko naučite od te osebe.

Horoskop februar Strelec

horoskop_strelecSamskim se zna zgoditi, da jim bivši partner potrka nazaj na vrata. Vezanim pa nekaj ovir na skupni poti, ki jih bosta gladko premagala, če je vajino razmerje dokaj trdno, če pa sta skupaj iz drugih razlogov, razen čustvenih, potem pa zna biti hudo, zlasti zaradi retrogradne Venere, ki bo rušila ter gradila na novo odnose, zdržali bodo samo trdni in močni. Če je razmerje šibko, potem bo ta sprememba dobrodošla.

Horoskop februar Kozorog

horoskop_kozorog

Težave na obzorju, ki jih bo povzročila retrogradna Venera. Vezani se ne boste uspeli uskladiti glede financ, samski boste težko našli sogovornika, kaj šele potencialnega partnerja, sveže vezani pa se boste prerekali vsepovprek. Najbolje bi bilo, da ostanete v samoti nekaj časa in skušate narediti kaj produktivnega, kar ne vključuje drugih ljudi. Lahko pa si vzamete tudi čas zase in preberete kakšno dobro knjigo.

Horoskop februar Vodnar

horoskop_vodnar

Komunikacija bo tako zapletena, da boste želeli poiskati pomoč tretje osebe. Morda bo v poslovnem svetu to dobra in dobrodošla ideja. Pa vendar ne bo tako doma, lahko izzove nasprotno reakcijo partnerja, vi pa ostanete brez kompromisa. Zato skušajte sami ponuditi nekaj rešitev, ki bi bile dobre za obe strani in se pričnite pogajati. Če voz nikamor ne bo speljal, je morda treba razmišljati o ločenosti.

Horoskop februar Ribi

horoskop_ribi

Resnično boste izzvani na vseh področjih v tem tednu, to bo zahteven teden za vas, a vendar boste na koncu zmagali, kot vedno. Našli boste rešitve, edino pri financah se bo malce zapletlo, zato vam ne bo ravno povšeči, da se boste mogli zanesti na partnerjeve finance. Samski pa na svojo družino. Partner vam bo malce očital to pomoč, vi se boste pa vprašali, če je smiselno ostati skupaj, ob taki reakciji.

 

SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji