Horoskop februar – odločite se za življenjske spremembe

Tedenski horoskop Astrohiše, mesec februar

Tedenski_horoskop_Astrohise

V tem tednu nam numerologi in astrologi napovedujejo možnost drastičnih sprememb, ki jih bo vodila naša notranja neustavljiva volja. Prihaja čas, ko se moramo odločiti za določene spremembe, da bi nam enostavno v življenju šlo bolje.

Včasih nas je sprememb strah, saj enostavno nismo pripravljeni na novosti, ki so pred nami, saj je naša podzavest takšna, da v nas ustvarja obrambni naboj, ki včasih prevlada nad našimi odločitvami.

Dovolite si sprememb, saj so le te v življenju nujne, da lahko dolgoročno dosežemo tisto, kar si zares želimo.

Srečno in uspešno vsem 🙂

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

 

Horoskop februar Oven
horoskop_oven

S seboj nosite simbolno eksplozivno kroglo, ki se lahko vsak čas aktivira in potem vam bo zelo žal. Močno ste pripravljeni za spremembe in če boste premogli še malo volje, vam lahko tudi uspe, s tem se boste znebili tiste krogle, ki ni dobra za nikogar. Spremembe boste želeli tako na profesionalnem področju, kot tudi v zasebnem. Pride čas, ko morate postaviti rutino na glavo in podreti majave temelje ter začeti na novo graditi. Če ne boste nič storili, vam bo žal.

Horoskop februar Bik

horoskop_bikKaos bo vse okoli vas, toda na srečo za vas, ne bo posegel na področje vašega intimnega razmerja. Nekatera druga področja se vam bodo podrla in morali jih boste zgraditi na novo, toda presenetljivo, to ne bo vplivalo na vaše razmerje, celo nasprotno, partner vas bo razumsko podpiral in vam stal ob strani. Tik ko boste ob pamet, vas bo partner dvignil iz globine obupa, tega ne smete nikoli pozabiti.

vedezevanje_zakup_minut_poceni_klici_astrohisa

Horoskop februar Dvojčka

horoskop_dvojčka

Nenadoma boste izbrali zamenjavo kariere. Ta odločitev bo prišla kot strela z jasnega neba in ne bo samo enodnevna kaprica, temu boste sledili neumorno. Enkrat ko bo ideja dozorela, se je ne boste mogli več otresti, dokler je ne boste izpeljali. Če pa tega ne boste naredili, vam bo zelo žal. Enkrat se živi, pravijo, vsaj s spominom, zato naredite, kar vam narekuje srce, ne ozirajte se na nikogar, nihče drug ne ve, kako se vi počutite. Naredite to.

Horoskop februar Rak
horoskop_rak

Morda boste prišli do ideje, da je pravzaprav oseba, ki vas najbolj ovira na vaši karierni poti, ravno vaš partner, na žalost. Če si boste nekako dokazali, da je temu resnično tako, bo na vrsti hud prepir. Morda celo prenehanje razmerja. Ne boste razumeli, zakaj vendar se s tem ne boste želeli niti ukvarjati, bistvo za vas bo samo dejstvo, da vas partner ne podpira in vas celo onemogoča. Temu boste naredili konec in začeli znova.

Horoskop februar Lev

horoskop_lev

Komunikacija s partnerjem bo potekala gladko v tem tednu, čeprav bo kar vroče in sicer se bosta odločala za neko zadevo, ki bo življenjskega pomena. Morda bo okoli te odločitve nekaj hude krvi prelite, a vseeno morate vztrajati pri tistem, kar verjamete. Ne pustite se prepričati nasprotno ali pa celo slediti cilju, ki ni popolnoma vaš ali ni v sozvočju z vašimi željami. Ta ideja se bo razpletla dobro, če jo boste dobro predebatirali.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop februar Devica

horoskop_devica

Včasih potiskate preveč globoko v vašo ljubljeno osebo, vrtate in kopljete z žličko, niti ne pomislite, da so nekatere zadeve privatne in intimne in da jih vsi ljudje ne želijo deliti z vami. Morda bi se tudi vi upirali, če bi nekdo vrtal v vas. Zato se skušajte brzdati in ne pozabite, da vam draga oseba deli tisto, kar je pripravljena deliti. Če jo silite, je s tem nimate nič bolj radi, samo odrivate jo.

Horoskop februar Tehtnica

horoskop_tehtnica

Nestabilnost in jeza bosta velik del vašega življenja v tem tednu, zlasti v ljubezni. Če se boste znali brzdati, se boste morda izognili večjim prepirom s partnerjem. Kar bo najverjetneje težko, saj tega ni v vaši naravi. Kadar si nekaj zapičite v misli, skušate to tudi izpeljati, ne ozirate se na to, koga boste s tem prizadeli. Morali boste izostriti svoj um in sprejeti nekatere težke odločitve, nekaj gotovo ni v redu, da se stalno srečujete s takimi situacijami.

Numerologinja_Anka_kontakt

Horoskop februar Škorpijon

horoskop_škorpijon

Samski boste imeli veliko srečo, da spoznate osebo, ki jo vaša duša čaka že celo življenje. To je fenomenalen start, ki vam bo pognal vročo kri po žilah. Ta oseba bo po vsej verjetnosti duhovno razsvetljena in umetniško nadarjena. Takoj se boste zaljubili. Vezani se boste morali odločiti v neki zadevi, ki bo vključevala oba. Planeti so vama naklonjeni, zato bi bilo dobro, da se v tem tednu odločita, če si želita dobro.

Horoskop februar Strelec

horoskop_strelecČeprav boste obkroženi z ljudmi, se boste počutili osamljeno in ne boste imeli občutka, da vas kdorkoli razume ali vas podpira. Verjetna sta nestabilnost in kakšno negativno presenečenje. Vsemu temu pa se lahko izognete, če se vprašate, zakaj se tako počutite in potem takoj nadaljujete v analizo, kaj storiti, da temu ne bi bilo tako oz. kaj bi si vi želeli. Ko boste ugotovili, se takoj lotite načrta in izvedbe. To je edini način.

Horoskop februar Kozorog

horoskop_kozorog

Morda razmišljate, da se ne želite odreči celotni svobodi, ki jo zaenkrat še imate. Morda se vam zdi dobra ideja, skleniti predporočno pogodbo ali celo poporočno pogodbo. Toda, ali ste se vprašali, kako se ob tem počuti vam draga oseba. Razmislite, če se želite omejiti s pogodbami, morda niste ravno z dušo in telesom prisotni pri tej vezavi. Kakorkoli, če se ne želite predati v celoti, je morda bolje, da se sploh ne predate. Odločitev sprejmite sami.

Horoskop februar Vodnar

horoskop_vodnar

Komunikacija vam bo tekla dobro, moderni načini zmenkarij tudi in vse ostalo po protokolu. Pa vendar, vas zvezde postavljajo pred odločitev, je to res tisto, kar si želite. Biti v toku z modernimi zadevami in pustiti dušo osiromašeno. Je hitrostna zmenkarija res tista top zadeva, ki trenutno poganja vaš motor. Morda bi se morali povleči vase in se umiriti. Morda boste srečali ljubezen svojega življenja med zaprašenimi policami v kotu knjižnice.

Horoskop februar Ribi

horoskop_ribi

Končno se vam bo odprla pot, ki ste jo dolgo iskali. Pa vendar bo odprta samo v tem tednu, nekje v sredini tedna. Če takrat ne boste stopili na njo, se nikdar več ne bo odprla, vsaj ne v takšni obliki, kot si jo želite. Zato zgrabite to priložnost, ne glede na upor ali nezanimanje dragih oseb. To morate narediti zase in to morate narediti v tem tednu. Četudi za ceno razmerja, ki ga boste morali končati.

 

komentarji