Valentinov horoskop Astrohiše

Valentinov horoskop za vse zaljubljence in vse tiste, ki ste željni ljubezni. Smo v času, ko ptički že čivkajo in počasi se bo začela prebujati tudi pomlad. Trenutno nas je namreč razveselil sneg, bo pa kaj kmalu zares zadišalo po tisti pravi pomladi, ko se bo začela prebujati narava in z njo tudi mi.

Tokratni horoskop je na tematiko Valentinovega praznika zaljubljencev.

Preverite kaj tokrat napovedujejo astrologi in numerologi Astrohiše. Se vam bo vaša sreča v ljubezni nasmehnila kaj kmalu ali boste morali na tisto pravo ljubezen še nekoliko počakati.

Srečno vam želimo vsem!

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Astroluna_fb

Horoskop november Oven

horoskop_oven

Dobre novice za samske, ki so pripravljeni na veliko druženja in zabave. V tem tednu bo vaša sreča odvisna od vas samih, kolikokrat boste privolili na različna povabila, toliko možnosti si boste odprli za nova poznanstva in nove priložnosti. Prav tako se bo zgodilo, da lahko kakšno razmerje razpade zaradi novih poznanstev. Ne sekirajte se preveč, kar vam usoda nameni, vzemite. Življenje je pot.

Horoskop november Bik

horoskop_bik

To bo erotični teden prav za vas, če se boste pravilno odločili, v nasprotnem primeru pa bo totalen poraz. Morda bi bilo bolje, da se v tem tednu vezani držite svojih partnerjev, samski pa naredite kaj zase, preberite dobro knjigo ali se posvetite kakšni dejavnosti, ki vam bo obogatila in pomirila dušo.

Horoskop november Dvojčka

horoskop_dvojčka

Vaše ljubezensko življenje ne bo ravno cvetelo, zlasti moteče bo za vezane, ki bodo to še bolj čutili. Razmišljali boste o pomenu vašega razmerja in o skupnih ciljih. Če ne čutite tiste povezave, ki bi jo morali, je čas, da razmislite, kje ste in kam želite. Predvsem pa s kom. Težava se vleče že predolgo.

Horoskop november Rak

horoskop_rak

Razočarani nad realnostjo, ker so bila pričakovanja prevelika, je hud udarec za vaš ego. Zato boste morali delati na sebi in spoznati, da ljudje niso superjunaki ali manekenke. Tokrat imate težavo sami s seboj in z dojemanjem realnosti. Na srečo bo ta efekt trajal kratek čas in kmalu bo bolje.

Horoskop november Lev

horoskop_lev

Dojeli boste, da ne rabite biti vsepovsod zraven, da niso vse skrbi sveta na vaših ramenih. Tisto, kar vam je namenjeno, vam zagotovo ne bo ušlo. Zato se raje posvetite sebi in svojim bližnjim. Stvari in dogodki, na katere nimate vpliva ali pa vam povzročajo preveč sivih las, se jih raje izognite. Tako boste našli čas za mir v duši in ljubezen.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

 

Horoskop november Devica

horoskop_devica

Na ljubezenskem področju malce peša zadeva, mix pomanjkanja časa, preveč dela, lov za denarjem in domače razprtije, bodo pustili svoj davek na vašem odnosu z vam drago osebo. Ne bo lahko, pričakujte cel teden zimskega vremena in nič intime. To boste morali sami popraviti, ker se vaš partner obnaša kot vaše zrcalo, kar dobiva od vas, to vam daje.

Horoskop november Tehtnica

horoskop_tehtnica
Samski boste blesteli v različnih aktivnostih zmenkovanja, vse osebe se vam bodo zdele fenomenalne in primerne za vas. Vzemite zadevo lahkotno, če se želite zabavati. Nikar ne obljubljajte, česar ne morete izpolniti. Vezani boste imeli več enakih težav, kot pred časom, še vedno ne sprejemate več odgovornosti, kot mislite, da morate.

Numerologinja_Anka_kontakt

 

Horoskop november Škorpijon

horoskop_škorpijon

Pazite na svoj denar, ne mešajte denarja oz. težko prisluženega dobička z romanco. Ne zapravljajte po nepotrebnem, samo da bi nekoga impresionirali. To se bo hitro pozabilo, vi boste pa brez financ lep čas. Zato razmislite kaj dejansko potrebujete in česa ne. Celo dobro bi bilo, da spraznite stvari, ki jih ne potrebujete in jih prodate. Tudi v ljubezni se bodo stvari uredile.

 

Horoskop november Strelec

horoskop_strelec

Tokrat se boste odločili za predspomladansko čiščenje, pospravili boste vse, kar ne potrebujete in celo nekaj zaslužili pri tem. To vam bo dalo zaleta, da se lotite projektov, ki so stali do sedaj. Prenova doma vam bo popestrila dogajanje v spalnici in k temu se boste najprej obrnili. Življenje jemljite lahkotneje in boste bolj srečni.

Horoskop november Kozorog

horoskop_kozorog
Veseli boste, da imate solidno in trdno razmerje, osebo, na katero se lahko zanesete v vsakem trenutku, to je tisto, za kar je vredno živeti in se truditi. Nikoli ne pozabite, koliko vam to pomeni. Samski boste še vedno iskali to osebo in če boste lahkotno pristopili, jo lahko celo najdete v tem tednu.

 

Horoskop november Vodnar

horoskop_vodnar

Nepredvidljivi, nevarni in hkrati zelo privlačni boste v tem tednu očarali vsakogar, ki vam bo prekrižal pot. To se bo zdelo vam dragi osebi tisto, zaradi česar se je zaljubila v vas. Vztrajajte pri svojem karakterju in načinu, saj vas zaradi tega ljubijo. To bo koristilo tudi samskim, saj boste tako ravno privabili pravo osebo.

Horoskop november Ribi

horoskop_ribi

Profesionalno življenje vas bo sililo v pomanjkanje ljubezni in druženja. To se bo odražalo bolj na vašem partnerju kot na vas ampak morali boste nekaj ukrepati. Malce boste morali popustiti pri profesionalnem odnosu, če ne želite, da vam propade osebno življenje, delo ni tako pomembno, da bi se vam življenje moralo ustaviti.

SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji