Astrohišin tedenski horoskop za februar

Tedenski_horoskop_Astrohise
V tem tednu bo dišalo po ljubezni. Astrologi in numerologi Astrohiše napovedujejo, da je skrajni čas, da se nekoliko opogumite in stopite na svojo pot ljubezni. Sedaj imate idealno priložnost, da vaši simpatiji zaupate, da vam je všeč in jo povabite na zmenek, ki pa naj ne bo vsiljiv, pač pa čisto prijateljski. Na ta način boste zares spoznali, če si želite s to osebo česa več ali naj ostane vse skupaj samo pri prijateljstvu, vsekakor pa boste dobili svoj odgovor.

Pomlad se bliža in ptički bodo kmalu začeli s svojo ženitvijo, zato izkoristite ta ugoden čas, ko se prebuja tudi narava in vsi mi z njo. Odprite oči in odprite srce, ljubezen je nekaj, kar potrebujemo v življenju vsi.

Srečno vam želimo vsem!

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Astroluna_fb

Horoskop november Oven

horoskop_oven

Če v tem tednu ne boste odšli na zmenek, vam bo zelo žal. Ujemite kosilo z osebo, ki vas čaka že nekaj časa ali pa pijačo po službi, skratka dogovorite se in pojdite na ta zmenek. Lahko gre za osebo, ki jo že poznate ali pa za neko naključno osebo, s katero se bosta neverjetno ujela in razmišljali boste o tem, da bi se bolj pogosto dobivali z njo. To naredite, ne čakajte, da življenje mine.

Horoskop november Bik

horoskop_bik

V tem tednu bo vaš urnik poln, na začetku boste malce nejevoljni zaradi tega in boste razmišljali, da nimate dovolj časa zase, ko se morate vsepovsod pojavljati, predvsem službeno. A na vaše presenečenje boste že na začetku ugotovili, kako vam godijo vsi ti dogodki in družba, v kateri se boste gibali. Tokrat boste resnično uživali v tistem, kar boste počeli in navduševali še druge.

Horoskop november Dvojčka

horoskop_dvojčka

S partnerjem bosta raziskovala nove filozofije, metafiziko in ostale mejne zadeve, to vas bo navduševalo, saj ste še skoraj pomislili, da je vaš partner puščoba. A trenutek navdiha bo kratkotrajen, čeprav boste uživali, se vam bo iz globin duše oglašala vest, o tisti osebi, ki ste jo iz napačnih razlogov, spustili iz rok. To vas bo vsakič znova dotolklo, ne bo konec sveta, če kontaktirate to osebo in spletete prijateljstvo nazaj.

Horoskop november Rak

horoskop_rak

Najprej se boste razveselili dodatnega priliva denarja, s katerim boste lahko poravnali nekatere stare dolgove. Proti sredini tedna, pa vas bo presenetila neka oseba, s katero boste imeli globoko duhovno povezavo in skupaj bosta lahko naredila veliko več tistega, česar sami niste zmogli do sedaj, občutek boste imeli, kot da ste spoznali svojo dušo dvojčico. Tokrat se imate resnično za kaj veseliti.

Horoskop november Lev

horoskop_lev

Tokrat vas bo partner izbezal ven iz prijetnega in udobnega naslonjača ali kavča, čeprav se boste sprva upirali, boste potem toliko bolj uživali in se smejali svojemu zapečkarstvu. Zima morda res ni vaš čas, pa vendar s pravo spodbudo lahko prav tako uživate, čeprav na snegu. Nekaj vas bo nasmejalo do dna duše in nekaj drugega vam bo napolnilo baterije. Uživajte in se prepuščajte lepotam življenja.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

 

Horoskop november Devica

horoskop_devica

V tem tednu se bosta s partnerjem odločila za skupen hobi, to bo zelo zabavno in presenečeni boste, kako zelo lahko uživate v tem. To bo tista spremembica ali začimba, ki ste jo potrebovali. Nekaj malega, a vseeno tako zelo pomembnega za vaju oba. Tisti, ki ste komaj začeli razmerje, boste razmišljali o skupnem življenju ali vsaj o zvestobi. To bo za samske velika sprememba.

Horoskop november Tehtnica

horoskop_tehtnica
Ta teden vas čaka veliko dobrega s partnerjem, razumela se bosta na način, kot že dolgo ne. Celo začutili boste tisto prvo magijo, kot na prvem zmenku in veseli boste, da se še lahko zgodi. Sočasno pa bosta razmišljala o neki spremembi, bodisi odločitev za selitev ali skupni hobi ali celo domačo žival. Tokrat se bosta pomirila in nadaljevala skupaj, a vedite, vaše nemirne narave ne bo nihče prenašal na dolgi rok.

Numerologinja_Anka_kontakt

 

Horoskop november Škorpijon

horoskop_škorpijon

Trenutno se nahajate v coni zmage, to je obdobje, ko so vam naklonjene prav vse konstelacije in ozvezdja, zato bi bilo dobro, da ta ovinek izkoristite sebi v prid, v službi se spogajajte za boljše pogoje dela in plačila, doma se dogovorite, katere zadolžitve vam bolj pašejo in katere ne. Tudi v razmerju je ta teden lahko po vaše, izborite si, kar se da, kdo ve, kdaj bo spet takšen efekt planetov.

 

Horoskop november Strelec

horoskop_strelec

Tokrat ne boste mogli več skrivati svojih najtemnejših skrivnosti. Pred partnerjem se boste razgalili kot novorojenček in zaradi tega se boste še bolj zaljubili v to osebo. To je tisto, kar hrani vašo dušo. Morate pa vedeti, če enako ali podobno čuti tudi vaš partner, nikar se ne osmešite, zlasti, če ste komaj začeli razmerje. Potem bi bilo bolje, da se umaknete v samoto in kontemplirate o sebi.

Horoskop november Kozorog

horoskop_kozorog
Tokrat boste resnično trmoglavili, kot pravi kozorog! Na vsak način boste vztrajali pri partnerju, da se vselita skupaj in se preizkusita tudi na tej ravni razmerja, seveda bi bilo prav, da vidita oba kje sta, a vendar nikar z glavo skozi zid. Morda se samo pogovorita o tem in naredita načrt, kako in kdaj se bosta lotila posameznega koraka. Morda pa premislite in se pomenite, če je to res tisto ali je težava oz. občutek pomanjkanja drugje.

 

Horoskop november Vodnar

horoskop_vodnar

Imeli boste Lunin magnetizem, s katerim boste dobili vse, za kar se boste pogajali, tudi pri šefu. A doma bo malce drugače, na vaš magnetizem, vaš partner že nekaj časa ne pada več, se pa boste zato znašli v nevarnosti na nekem družabnem dogodku, ko bo vaša erotika in magija povlekla neko osebo v vašo bližino in iz besed bosta v nekaj minutah pri dejanjih. To vas lahko stane samote ali pa novega življenja. Razmislite.

Horoskop november Ribi

horoskop_ribi

Tokrat boste uživali v ideji, da imate skrito razmerje, pa ga imate res in pred kom ga skrivate? Morali se boste pogovoriti sami s seboj in ugotoviti, če si sploh želite razmerja in predvsem kakšnega ali ste pripravljeni na samotna potovanja ter raziskovanja. V slednjem primeru vam ne uidejo hitra razmerja in užitki preko noči, toda nevarnost obstaja, da se zaljubite v mistično osebo, ki vam bo prekrižala pot.

SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji