VPLIV PLANETOV V LETU 2018

Vplivi planetov na naše počutje in lunini mrki v letu 2018

Vpliv planetov v letu 2018, bo prinašal vrsto sprememb, katere bodo spremljale vaša ozvezdja, v katerih ste rojeni, saj se planeti gibljejo v večih sektorjih vašega zodiakalnega znamenja. Na primer Jupiter je 11.10. že vstopil v ozvezdje Škorpijona, v ta skrivnosten znak, v katerem ostaja vse do 9. 11. 2018. S slednjim se bo optimizem večal, sočasno pa tudi vsi ostali čustveni dejavniki, zato bo potrebno več
zbranosti in racionalnega razmišljanja.


Planet Mars, ki spodbuja vse vrste aktivnosti in s tem krepi tudi neučakanost, nervozo in agresijo, bo v prihajajočem letu zahteval več strpnosti, sočutja ter srčnosti. Njegov retrogradni vpliv bo od 26.6. do 27.8. v vodnarju in v kozorogu. V tem obdobju ni dobro zapirati lastna čustva ali zamere, saj bi ti lahko kasneje izbtuhnili kot vulkan. To bo obdobje, ko se je potrebno naučiti kontrolirati samega sebe in pridobiti novo življenjsko lekcijo.

 

Retrograden Merkur bo najbolj dejaven od 22.3. do 15.4. v ovnu, od 26.7. do 18.8.v levu, od 16.11. do 6.12. v strelcu in v škorpijonu. V slednjih obdobjih bodo povečane možnosti za nepredvidene ali težavne situacije. Pri slednjih boste morali biti bolj potrpežljivi, umirjeni ter zbrani, da jih boste lažje reševali. Namreč sila Merkurja bo potegnjena nazaj, zato bodo njegovi kozmični valovi delovali moteno ter posledično slabo vplivali na vse vrste komunikacije in tehnologije.

 

Sami ste najmočnejši ustvarjalci, zato ustvarjajte svojo realnost z mislimi, besedami in akcijami, da dosežete notranji mir, ki lahko nadomesti tesnobo in strah. Uporabite svoje srce, um in čustva, da ustvarite boljše življenje. Življenje, ki ga oblikujete temelji na vaših izkušnjah in dejanjih, ki so povezana z našo karmo Venera je boginja ljubezni in blaginje, njen vpliv je tisto kar ljubite in cenite. Nepravilno gravitacijsko gibanje ali retrogradnost Venere je vsakih 18 mesecev in v prihajajočem letu, je ta vpliv od 5.10. do 16.11. v škorpijonu in v tehtnici. V tem obdobju lahko pride do pomanjkanja dobrega občutka za projekte in ljudi ter lahko se zmanjša ustvarjalnost in intuitivnost. To bo najbolj primeren čas za ocenitev vaših osebnih in poslovnih odnosov ter uvida, po morebitnih spremembah.

V bika vstopi Uran, meseca maja in pet mesecev zatem, ko Saturn vstopi v kozoroga, kar je zelo pozitivno, saj se s tem njun pozitivni pretok energije ne preneha. Slednje vpliva tudi na Saturen in Uran, kar pomeni, da iz ognjene enrgije vse preide v zemeljsko energijo ter se končno stabilizira.Torej kar ste letos ustvarjali v ognju ovna in strelca, se bo ozemljilo v prihajajočem letu oziroma bo dobilo trdne temelje, v letu 2018. Slednje vam bo omogočilo graditev varnosti na vseh področjih ter varnejše doseganje ciljev.

Lunini mrki v letu 2018

Polni lunin mrk, 31. januar 2018 pri 12° Leva
Delni sončni mrk, 15. februar 2018 pri 27° Vodnarja
Delni sončni mrk, 13. julij 2018 pri 21° Raka
Popolni lunin mrk, 27. julij 2018 pri 5° Vodnarja
Delni sončni mrk, 11. avgust 2018 pri 19° Leva

Ne smemo zanemariti takoimenovano Severno vozlišče, ki bo potekalo po osi leva in vodnarja vse do 6.11. Zato je potrebno prisluhniti lastnemu duhu, ki ima vse odgovore, ki jih potrebujete. Zaradi slednjih ste prišli na Zemljo ter zato, da bi se naučili vse o zakonu privlačnosti. Namreč gravitacijski zakon je bistvo vsega, kar pošljete v vesolje, se vam vrne. Vse vaše projekcije in okolščine so odraz vaše
notranje gravitacije, zato morate čimprej spremeniti svoje navade, katere ne delujejo.

 

Gravitacijska sila zemlje je odgovorna za lastno gibanje, po tirih okoli Sonca in vzporedno z ostalimi planeti, zato Severno vozlišče razlaga usodo ter presek karme iz katere prihajajo vsi vaši občutki in posledično dogodki. Tako vas Severno vozlišče želi naučiti, kako se osvoboditi karmičnih spon ter postati popolnoma mentalno prisotni v tem trenutku. Naučiti in začutiti morate življenje v tem trenutku, biti pogumnejši, odločnejši ter se zavedati, da aktivna sprememba prinese zadovoljiv rezultat ob tem pa morate ostati srčni v vsakdanjem življenju.

Naj vam bo prihajajoče leto naklonjeno,
vam želita numerologinja Anka in Astrohiša

Kontakt 090 30 47

Numerologinja Anka

komentarji