VELIKONOČNI NASVETI ZA VSA ZODIAKALNA ZNAMENJA

Velika noč je tudi znak, da se narava prebuja, dnevi se daljšajo in sonce, ki posije že zgodaj zjutraj, prinaša s seboj optimizem in življenjsko energijo. Saj nas vsakodnevne težave, skrbi in hitrost današnjega življenja pogosto obremenijo. Zato ne vidimo lepot okoli sebe, velikokrat ne vidimo in ne slišimo niti soljudi, ki na poti skozi življenje potujejo ob nas.

Prav zato je Velika noč idealni čas, ki je povezan z pomladjo, z novim rojstvom in je praznik življenja. Preprosto nas prebudi z enim samim v nebo segajočim pogledom, ko zaslišimo čudovito petje ptic, ko je okoli nas vse polno rumenih narcis, ko trava lepo zeleni, ko nas sonček poboža, takrat lahko ponovno odpremo oči, da zopet zagledamo sebe, sočloveka in svet okoli nas, da začnemo znova.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima.

Srečno vam želimo vsem!

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

¸Velikonočni horoskop oven

horoskop_oven


Po tem obdobju boste imeli priložnost napredovati na različnih področjih. Pomislite na tisto področje, osebo, zanimanje, delo ali karkoli drugega, kar vam sedaj največ pomeni. Zatem strmite k svojemu cilju, saj z vztrajnostjo lahko dosežete veliko oziroma skoraj vse. Ne dovolite, da bi vas trenutni zastoji preveč ovirali na vaši poti.

Velikonočni horoskop bik

horoskop_bik

Biki ste sicer znani po svoji trmi in odločnosti, toda ko so vpletena čustva, se včasih veliko raje zadržite, kot bi povedali kaj v resnici čutite oziroma si želite doseči, ali v zasebnem, ali v poslovnem področju. Zato razmislite komu in kaj želite povedati, se pogovoriti ali posvetovati in zagotovo se boste zatem bolje počutili.

Velikonočni horoskop dvojčka

horoskop_dvojčka

Tako kot pri vseh stvareh v življenju je tudi težave v odnosih najbolje reševati tekoče in z pozitivnim pristopom. Saj odmik in kljubovanje v takem primeru ne bosta prinesla nikakršne rešitve ali spremembe na bolje. Zatorej je včasih zelo smiselno popustiti, da bi lahko nadaljevali začrtano pot, ki jo imate pred seboj.

Velikonočni horoskop rak

horoskop_rak

V tem času razmišljate o marsičem, pred vsem pa o napačnih odločitvah, ki so že za vami. Vendar vse pride ob svojem času, marsikaj lahko popravite ali pričnete znova, a ostati morate zvest resnici na svoji življenjski poti. Zato bodite bolj odločni v pozitivnem smislu in odprle se vam bodo tudi nepričakovane poti ali smernice.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima. Numerologinja Anka

Velikonočni horoskop lev

horoskop_lev

Mislite, da ste se v življenju in na poklicni poti naučili že vsega, česar se je bilo vredno naučiti, vendar prav v tem obdobju boste razmišljali tudi drugače. Namreč spoznali boste, da je še mnogo stvari v življenju, ki vas zanimajo, ki bi jih želeli preizkusiti in se konec koncev še kaj naučiti. Zatem se boste počutili kot prerojeni in polni novih spoznanj.

Velikonočni horoskop devica

horoskop_devica

Device ste znane po svoji skromnosti, ki je včasih povsem nepotrebna in v tem obdobju boste spoznali, da opustite določena pričakovanja, ki jih imate glede drugih ljudi in lastnih dosežkov, ter se posvetite manjšim izzivom, ki jih boste veliko hitreje realizirali. Slednji pa vam bodo omogočili tudi zahtevnejše izkušnje, na katere boste bolje pripravljeni.

Velikonočni horoskop tehtnica

horoskop_tehtnica

Ne bo lahko, toda v tem obdobju se boste najverjetneje znašli v situaciji, ko bi bilo bolje trikrat premisliti, preden se odzovete na nepomembno pripombo drugih. Na tak način boste lažje in hitreje dosegli neko ravnovesje v komunikaciji ter se tudi sami bolje počutili. Namreč drugi ne razmišljajo kot vi sami, zato je smiselno biti bolj taktičen.

Velikonočni horoskop škorpijon

horoskop_škorpijon

Po tem obdobju boste ponovno strmeli k novim ciljem ali celo bolj ambicioznim podvigom. Vendar pa so stvari, ki potrebujejo svoj čas, da bi se lahko ustvarile in prav o tem boste bolj resno razmišljali. Saj se vam lahko nekaj ustavi in takrat se boste spomnili, da je potrebno oviro najprej odstranit, šele zatem lahko pridete nemoteno do želenega.

Velikonočni horoskop strelec

horoskop_strelec

V kakršnihkoli dilemi se boste znašli v tem obdobju, bi bilo najbolje, da se preprosto pogovorite s tisto osebo, ki ji zaupate. Saj boste na tak način dobili objektivnejši odgovor ali nasvet, ki vam bo vsekakor koristil. Prav bi bilo tudi, da se znebite občutka nepopolnosti, saj smo ljudje v nečem boljši, spet drugje pa malo slabši, a na kocu se vse reši.

Velikonočni horoskop kozorog

horoskop_kozorog

V tem času razmislite kaj bi bilo za vas bolje, da se o nečem pogovorite ali še malo počakate. Vsekakor se vam nikamor ne mudi in vredno bi bilo še enkrat razmisliti, kaj točno želite s tem pogovorom doseči. Na koncu boste ugotovili, da sami zmorete marsikaj doseči, tudi brez pomoči drugih. Počutili se boste bolj zadovoljno in optimistično.

Velikonočni horoskop vodnar

horoskop_vodnar

Če boste na področju odnosov trmasto vztrajali pri sedanjih vzorcih, ne boste daleč prišli. Saj se vam bodo bližnji pričeli izmikati ter se na vse načine izgovarjati, da nimajo dovolj časa za vas. Zatem boste ugotovili, da niste prav ravnali. Še imate čas, da pričnete bolj zaupati svojim ljubljenim osebam in se obnašati bolj sproščeno.

Velikonočni horoskop ribi

horoskop_ribi

Tudi v tem obdobju boste želeli sanjariti in se vdajati hrepenenju. Vendar vas oboje zaustavlja na vaši življenjski poti ter vas oddaljuje od realnosti, s katero se boste morali prej, ko slej soočiti. Zato se raje oprite na sedanjost in skušajte iz nje potegniti kar največ dobrega zase. Na tak način boste gotovo dosegli kar si želite in počutili se boste bolje.

Vse dobro vam želim, numerologinja Anka

komentarji