BARVA OČI POMEN

BARVA OČI POMEN – OČI SO OGLEDALO DUŠE

MODRE oči kažejo na osebo, ki ima močnejši značaj in vam direktno pove kaj misli. Je kritična, vendar ji občasno primanjkuje samokritičnosti, zna biti zelo ustvarjalna, če je čustveno dovolj motivirana. Ima veliko notranje in fizične moči čeprav včasih navzven kaže občutek zaprtosti ali odmaknjenosti. Težko sprejema neresnico, krivico in neizpolnitev obljubljenega ali dogovorjenega. V partnerskem odnosu zna popuščati vse dokler so čustva obojestranska, pristna in ljubeča.

ZELENE oči pripadajo bolj sočutni osebi, ki ima rada naravo, živali in predvsem otroke. Je polna energije, kreativna in ima naravni dar za pomoč drugim ter je karizmatičnega videza. Ponavadi se znajde tudi v zahtevnejših situacijah, vendar je vseeno previdna in dovolj realna. Kadar je potrebno zna biti dominantna in misteriozna, a se zna tudi prilagoditi, če gre za delovni ali karierni odnos oziroma dobro poslovno priložnost ali vizijo.

SIVE oči izražajo bolj občutljivo, umirjeno in zadržano osebo, ki ima ponavadi bolj razvito intuicijo. Slednje sposobnosti jo lahko postavijo nekaj korakov pred množico, vendar se mora vseeno bolj truditi za doseg lastnih kariernih ciljev, kot drugi. Prav tako potrebuje več časa, da nekoga sprejme v svoje življenje, vendar se nanjo lahko posameznik vedno zanese, saj je njen čut skrbnosti zelo razvit.

RJAVE oči kažejo na osebo, ki strmi k neodvisnosti, samostojnosti, odločnosti, da bi v svojem življenju dosegla zadane cilje. Zaradi tega se verjetno težje prilagaja in težko sprejema definicijo pokornosti ali poslušnosti, le v izjemnih primerih, ko je to res neizbežno. Sicer zna biti zelo dobrosrčna, iskrena in tudi humana, če le posameznik pridobi njeno zaupanje ali naklonjenost. V sebi nosi veliko dinamične in ustvarjalne energije.

RJAVO-ZELENE oči se ponavadi spreminjajo in so enkrat svetlejše in spet drugič temnejše, zato je tako osebo težje prebrati ali razumeti. Sočasno zna biti spontana in samozavestna, ima poudarjene tradicionalne vrednote ter ne prenaša laži ali iskrivljene resnice. Je redoljubna, natačna, estetska in jo zanimajo tudi mistične, duhovne poti. V kariernem okolju je vztrajna, iznajdljiva, delovna in ponavadi dosega odlične rezultate.

TEMNE ali ČRNE oči izražajo osebo s poudarjeno čutnostjo, inteligenco, ki v sebi nosi skrivnostnejšo naravo. Zaradi slednjega se je mnogi izogibajo ali celo bojijo njene notranje moči, ki deluje celo malo mistično. Sicer pa je taka oseba lahko odlična v mnogih športnih panogah, če jih le razvija, kakor tudi v poslovnem svetu. Zna biti dober organizator tudi v zasebnem življenju in poskrbeti za svoje bližnje, s katerimi ne želi imeti nepredvidenih ali konfliktnih situacij.

Naj bo vaš pogled vedno nasmejan,
vaša numerologinja Anka.

Kontakt 090 30 47

komentarji