FEBRUARSKI TEDENSKI HOROSKOP

TEDENSKI HOROSKOP ZA VSA ASTROLOŠKA ZNAMENJA

Kaj vam svetuje tokratni horoskop? Kako vam kaže na ljubezenskem področju? Kako vam kaže na področju vašega osebnega življenja in kako na področju poslovnih zadev ter osebnih financ? Februar nam namreč obeta kar nekaj sprememb, saj je letošnji februar med drugim tudi prestopni, kar pomeni, da ima 29 dni kar se zgodi vsake 4 leta.

Srečno vam želimo vsem!

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

SMS_vedezevanje_FB_1

Tedenski horoskop oven

horoskop_oven

Pred delovnimi izzivi v tekočem tednu, žal ne boste mogli ubežati, temveč bo potrebno še bolj zavihati rokave. Čeprav vaš trud ne bo takoj nagrajen, se vam bo vseeno izplačal v prihajajočem se obdobju. Z nekom se boste morali odkrito pogovoriti, da bi lahko končno razrešili preteklo neprijetno zadevo. Zatem se bo občutek razdvojenosti umaknil in počutili se boste veliko bolje.

Tedenski horoskop bik

horoskop_bik

V tem tednu boste imeli več poudarka na vašem čustvenem življenju. Zato ne bodite presenečeni, če vam bo v življenje ponovno stopil nekdo, na katerega ste bili vezani že v preteklosti, pa morda še nista razčistila vsega. Ne bojte se čustvenih energij in direktne komunikacije, ki vam bo pripomogla razrešiti, kar vas muči. Finančne zadeve se bodo razbistrile v zadnjih dneh februarja.

Tedenski horoskop dvojčka

horoskop_dvojčka

Včasih ste preveč prepričani, da imate vedno prav. V tem tednu se lahko na delovnem mestu z določeno osebo pogovorite bolj odkrito in za oba bo bolje ter lažje. Ob koncu tedna pa boste razpeti med poslovnim in čustvenim življenjem, saj boste morali sprejeti neko odločitev. Tisto kar ste začeli bi bilo smiselno tudi dokončati, saj bi se zatem počutili bolj koristno in sproščeno.

Tedenski horoskop rak

horoskop_rak

Mnogi od vas se boste ta teden znašli v globokem raziskovanju in prišli boste do nekaterih življenjsko pomembnih zaključkov, ki bodo od vas zahtevala določene spremembe ali odločitve. Vendar pa ne pozabite, da z novimi začetki prihaja tudi nova energija, ki vam lahko koristi tudi na vašem ljubezenskem področju. Saj, ko imate več energije, tudi bolj ljubite.

Tedenski horoskop lev

horoskop_lev

V prvi polovici tega tedna bodite pozorni na komunikacijo z ljubljeno osebo, da ne boste po ne potrebnem povzročili konfliktno situacijo, katero boste za tem težje popravili. Konec tedna pa boste videli jasno pot k neki rešitvi, o kateri ste pred časom več razmišljali. Pri financah bodite tokrat bolj previdni in ne zapravljajte, če to ni res nujno potrebno.

 

 

 

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Tedenski horoskop devica

horoskop_devica

Dnevi v sredini tedna bodo nekoliko bolj naporni, saj se boste znašli v delovnem zaostanku. Zato se skušajte bolje organizirati in ne odlašajte z ničemer kar bi lahko ogrozilo vaš delovni napredek. Čas je, da se odločite za premike na vašem čustvenem področju, razmislite kaj želite in k slednjemu tudi strmite. Za boljše fizično počutje si privoščite sprehod v naravi.

Tedenski horoskop tehtnica

horoskop_tehtnica

Poslovna negotovost, ki ste je bili deležni v zadnjem obdobju, se počasi umika vstran. Na zadeve boste začeli gledati drugače, bolj pozitivno, pri tem pa vam bo v veliko pomoč tudi nekdo iz vaše preteklosti. Družinski in prijateljski odnosi se bodo krepili. Vendar pa ne pozabite ostati naklonjeni osebi, ki vam je pri srcu in ko vama bo čas dopuščal se odpravita na izlet.

 

Tedenski horoskop škorpijon

horoskop_škorpijon

Nobenega smisla nima analizirati tega, kar se dogaja v vašem ljubezenskem življenju, zato se prepustite čustvenemu toku in videli boste, kam vas bo ta pripeljal. Ko enkrat sprejmete dejstvo, da nič ne ostane enako za vedno, boste veliko lažje upravljali svoje ljubezensko življenje. V službi pa za enkrat ne pričakujte bistvenih sprememb, delovne obveznosti bodo ostale skoraj enake.

Tedenski horoskop strelec

horoskop_strelec

Prva polovica tega tedna bo polna nihanj in raznih presenečenj na vašem delovnem področju, zato boste potrebovali malce podpore s strani določene osebe. Včasih ne zmorete opraviti vsega kar bi želeli, a naj vas to ne zaustavi na vaši življenjski poti, bodite bolj odločni ter optimistični. Tokrat bodite bolj previdni z besedami, ki jih boste namenili svoji ljubljeni osebi.

Tedenski horoskop kozorog

horoskop_kozorog

Ta teden ne razmišljajte oziroma ne predvidevajte, kaj neka oseba čuti do vas, prej se prepričajte o tem, da ne boste po nepotrebnem razočarani. Odnosi se krepijo z iskrenostjo in posluhom do drugih, le tako se vam bo obrestovalo na vseh področjih, predvsem pa v ljubezni. Proti koncu tedna boste zvedeli za neko poslovno idejo, a ne hitite, prej razmislite o vsem.

Tedenski horoskop vodnar

horoskop_vodnar

Na čustvenem področju se vam počasi obeta boljše obdobje, ko boste prišli na svoj račun tudi tisti, ki ste bili do zdaj v zmedenem ali negotovem stanju. Odnosi se bodo stabilizirali v drugi polovici tedna. S trudom in dobro voljo boste na delovnem mestu prišli do odličnih rezultatov, ki vam bodo vlili motivacijo, da se povzpnete še višje, kot ste si želeli ali mislili.

Tedenski horoskop ribi

horoskop_ribi

Ta teden je pravi čas, da zavihate rokave in se začnete soočati z delovno situacijo, saj se vam bodo v nasprotnem primeru vse te energije lahko preusmerile še na ostala področja. Prej, ko se boste odločneje spoprijeli z delovnimi izzivi, lažje vam bo za prihajajoče se obdobje. Nekdo vas bo razjezil s svojimi pripombami na čustvenem področju, a se ne pustite zmesti, saj sebe najbolje poznate.

 

SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji