TEDENSKI HOROSKOP ZA JANUAR IN FEBRUAR

TEDENSKI HOROSKOP ZA VSA ASTROLOŠKA ZNAMENJA

In že se počasi januar preliva v februar, pa šele včeraj je bilo novo leto bi rekel človek, pa že je skoraj mesec okoli, ki nezadržno hiti proti pomladi. In enako je z nami ljudmi, letošnja mila zima, nam je omogočila, da smo nekoliko več postorili v tem času zunaj, saj je vreme idelano za razna opravila na vrtu in v gozdu. Vzemi si čas zase in za svoje najbližje in prijatelje ter z njimi uživajte v domačem okolju. Lahko se pa tudi odpravite na kakšen izlet, saj je vreme idelano za karkoli.

Srečno vam želimo vsem!

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

SMS_vedezevanje_FB_1

Tedenski horoskop oven

horoskop_oven

Veliko boste razmišljali o vaši trenutni, poslovni situaciji, ki bi lahko bila pozitivnejša. Poskusite poiskati kakšno boljšo rešitev, pri kateri vam lahko precej pomagajo tudi dobri prijatelji ali sorodniki. Razmišljate o vaših čustvih, še posebej o nečim, česar trenutno ne morete obrniti drugače, ni še čas.

Tedenski horoskop bik

horoskop_bik

Novosti na delovnem področju vas ne navdušujejo, zato boste razmišljali o tem, kako bi se jim lahko izognili. Saj morate biti za slednje bolj umirjeni in sočasno dovolj motivirani. Veliko razmišljate o osebi, ki je zasidrana v vašem srcu, a ne veste kako bi ravnali najbolje zase in za srčno osebo, težko je.

Tedenski horoskop dvojčka

horoskop_dvojčka

V prvih dneh tega tedna boste precej pod vplivom delovne okolice, kar vam ne bo najbolj všeč. Zato bodo delovne obremenitve bolj težke in se bodo malo zavlekle, vendar se ne obremenjujte preveč. Na čustvenem področju se boste morali začeti bolj prilagajati določeni osebi, da ne bo odvečnih zamer.

Tedenski horoskop rak

horoskop_rak

Pestro dogajanje, ki vas čaka v službi ta teden, vas bo malce zmedlo. Sedaj boste prav vi tisti, ki se boste odločali in pomagali sodelavcem, pri njihovih pomembnih odločitvah. Precej nestabilen konec tedna pa vas čaka na vaši čustveni poti, zato se ne spuščajte v podrobnosti z določeno osebo in se izognite konfliktu.

Tedenski horoskop lev

horoskop_lev

Tokrat boste pravilno delovno naravnani na izzive v tem tednu, saj so vam očitno pisani na kožo. Zato se boste počutili dobro in zadovoljno. Le z določeno osebo, ki veliko govori in premalo stori ne boste zadovoljni, a naj ne bo to vaša skrb. V čustvenih odnosih se boste morali še malo bolj potruditi, da ne bo zamer.

 

 

 

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Tedenski horoskop devica

horoskop_devica

V tem tednu boste imeli na delovnem področju možnost neke rešitve, vendar se tokrat odzovite, da vas ne bi kdo po nepotrebnem prehitel. Lahko ste optimistični in sproščeni, saj kar boste začeli, boste tudi dokončali. V ljubezni imate veliko želja, a le vprašajte srce, kaj je tisto pravo in dobro za vas.

Tedenski horoskop tehtnica

horoskop_tehtnica

Ne bodite presenečeni, če se boste v zadnjem hipu premislili za nekaj v vašem delovnem okolju, že mora biti tako. Kasneje se bo pokazalo, da ste imeli prav in s tem niste nič zamudili. Sodelavci vas bodo pri vaši odločitvi podprli. Na čustvenem področju o nečim dobro razmislite, predno boste karkoli predlagali srčni osebi.

 

Tedenski horoskop škorpijon

horoskop_škorpijon

Pomoč sodelavca v tem tednu, boste zavrnili, saj boste ponovno pokazali, da zmorete sami opraviti zahtevano. Vaša energija je v razcvetu, zato ste bolj motivirani in sproščeni, kar je prav. V ljubezni pa boste konec tedna določeno osebo, presenetili z bolj duhovnim in sproščenim pristopom.

Tedenski horoskop strelec

horoskop_strelec

Čaka vas fantastičen začetek tedna, ki bo prinesel tudi nekaj več motivacije in spontanosti v krogu sodelavcev. Počutili se boste tako dobro, kot že dolgo ne, saj se vam obetajo nove priložnosti. Oseba, ki vam veliko pomeni, čaka na vaš odgovor in začetek bolj pozitivnega čustvenega odnosa.

Tedenski horoskop kozorog

horoskop_kozorog

Ta teden boste dovzetni za vse spremembe v vašem delovnem okolju in nič vas ne bo posebej presenetilo. Počutili se boste bolj odločno, sproščeno ter zadovoljno in se boste z lahkoto spoprijeli tudi z zahtevnejšimi nalogami. Nekaj kar ste pozabili povedati srčni osebi, to le storite, čaka.

Tedenski horoskop vodnar

horoskop_vodnar

Nekdo iz vaše delovne okolice bo želel nekaj zaplesti, vendar mu tega ne smete pustiti, saj bi s slednjim imeli samo dodatno in nepotrebno delo. Sicer pa boste v tem tednu imeli več delovnega zagona in tudi idej vam ne bo primanjkovalo. Konec tedna se boste bolj posvetili ljubljeni osebi in oba bosta bolj sproščena.

Tedenski horoskop ribi

horoskop_ribi

V službi bodite ta teden bolj natančni ali previdni, da ne boste česa spregledali, kar bi znalo povzročiti odvečno škodo. Nekdo vam bo tudi priskočil na pomoč, a ne zaradi kakršnekoli koristi, temveč le prijateljsko. V ljubezni niste imeli vse prav, zato popravite nekaj, kar vas muči in bo vse v redu.

 

SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji