TEDENSKI HOROSKOP ZA MESEC JANUAR

TEDENSKI HOROSKOP ZA VSA ASTROLOŠKA ZNAMENJA

Tedenski horoskop nam tokrat obeta rast na vseh področjih. Prvi krajec lune se že lepo kaže, kar nam nakazuje na to, da bomo rastli tudi mi in narava. Sedaj je čas za začetke, nove ideje in udejstvovanja le teh, saj ko raste luna, z njo raste vse.

Srečno vam želimo vsem!

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

SMS_vedezevanje_FB_1

Tedenski horoskop oven

horoskop_oven

Kljub dejstvu, da bo mesec januar bolj dinamično obdobje, si boste morali vseeno vzeti čas za razmislek o novih delovnih projektih. Namreč kmalu se bodo pokazale nove možnosti za poslovno sodelovanje. Če boste prisluhnili svojemu srcu, k stvarem pa pristopili bolj sproščeno in objektivneje boste lažje uspeli.

Tedenski horoskop bik

horoskop_bik

Bliža se vam čas, ki bo bolj naklonjen vašim financam in vam tako omogočil nek dodaten priliv. V službi pa boste morali še enkrat premisliti o določenem projektu, da ne bi česa spregledali. V ljubezni ne smete dovoliti, da bi okoliščine začele vplivati na vaše srčne odločitve. Strast pa je tista sila, ki vas žene naprej.

Tedenski horoskop dvojčka

horoskop_dvojčka

Okoliščine na delovnem področju v katerih se boste znašli, bodo od vas zahtevale več osredotočenosti in odločnosti. Vendar boste s slednjim lažje dosegali tudi boljše delovne rezultate nasploh. Več časa bi lahko namenili tudi osebnim odnosom, predvsem pa vam dragi osebi, katera od vas pričakuje nek odgovor.

Tedenski horoskop rak

horoskop_rak

Kljub večjim delovnim obremenitvam skušajte biti dosledni delovnim nalogam, da ne bi česa po nepotrebnem spregledali. Na vašem denarnem polju se postopoma bližajo pozitivne spremembe. Na zasebnem področju bi se morali večkrat dati na prvo mesto, saj se prepogosto razdajate za druge.

Tedenski horoskop lev

horoskop_lev

V službi imate še vedno močno podporo določene osebe, vendar se vseeno spomnite, da jo lahko izgubite, če boste delali preveč po svoje. Zato ne dovolite, da bi vas negativni občutki prevzeli, kot na primer nezadovoljstvo ali užaljenost. V ljubezni čutite, da bi morali nekaj spremeniti, zato se potrudite.

 

 

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Tedenski horoskop devica

horoskop_devica

Na delovnem področju bo najbolj pomembno, da boste vedeli kaj hočete, vse ostalo bo zatem lažje. Vendar se je vseeno potrebno včasih hitro odzvati na določeno situacijo, takrat zaupajte vase in svoje delovne sposobnosti. Na čustvenem področju se izogibajte neželenim temam, ki niso vezane direktno na čustva.

Tedenski horoskop tehtnica

horoskop_tehtnica

V službi naj vas ta teden vodi razum in ne čustva, saj vas bo nekdo skušal malo zmesti, a se ne zmenite zanj in bodite stvarni. S finančnim projektom, ki ga imate v mislih še malo počakajte, da dozori v pravo smer. Osebi, ki vam je draga pokažite kaj resnično čuti vaše srce in vrnila vam bo z ljubeznijo.

 

 

Tedenski horoskop škorpijon

horoskop_škorpijon

Ta teden bo na delovnem področju bolj zahteven, saj se bo pri določenem projektu potrebno takoj angažirati brez dodatnega časa za razmislek. Vendar vam zna uspeti, saj ste dovolj vztrajni in logični. Četudi je v ljubezni kdaj situacija nejasna ali bolj zapletena, ste za ljubljeno osebo pripravljeni storiti marsikaj.

Tedenski horoskop strelec

horoskop_strelec

Ta teden boste polni delovnih idej, ki jih boste želeli deliti z drugimi sodelavci ter čakali njihov odziv. Slednji vam bodo pokazali prave smernice, ki bodo združljive z vašimi idejami. V denarnih zadevah pa malo previdnosti ne bo odveč. V ljubezni vas ženejo želje, katerim narekuje vaše srce.

Tedenski horoskop kozorog

horoskop_kozorog

V službi boste v tem tednu lahko naleteli na konkurenco, ki vam ne bo po volji, vendar imate nekaj poslovne prednosti, ki bi jo bilo modro izkoristiti. S slednjim lahko napredujete ali celo denarno nekaj pridobite, zato se potrudite. Na čustvenem področju se z določeno osebo ne zapletajte v konfliktne situacije, saj to ni dobro.

Tedenski horoskop vodnar

horoskop_vodnar

Na delovnem področju lahko pričakujete dodatno delovno zadolžitev, vendar se s tem dodatno ne obremenjujte, saj bo le kratkoročnega značaja. Boste pa s tem pridobili dodatno novo znanje, ki vam zna v prihodnosti še koristiti. Z drago osebo v pogovoru ne tvegajte preveč, ker bi vam znala močno zameriti.

Tedenski horoskop ribi

horoskop_ribi

Pri delovnih zadolžitvah ne hitite preveč, da ne bi storili napake, ki bi jo težko popravili. Saj vam zna določena oseba gledati pod prste, a vas to naj ne zmede. Na zasebnem področju negujte odnose, saj se boste tako najlažje izognili družinskim zapletom. V ljubezni pa pokažite svoja čustva osebi, ki to od vas pričakuje.

SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji