Horoskop za februar – Vedeževanje Astrohiša

Tedenski horoskop Astrohiše, mesec februar

Tedenski_horoskop_Astrohise

 

Horoskop za te teden februarja nam obljublja obilico intime v partnerskem odnosu, saj se s prebujanjem narave, prebujamo tudi mi. Nekateri, se boste zapletli v skrivnosti, ki vam bodo na dolgi rok prinesle kar nekaj veselja in radosti, saj bodo to sladke skrivnosti, ki ne bodo nikogar prizadele, pač pa vam enostano polepšale partnersko življenje.

Tisti, ki ste samski, vaš čas, pa še prihaja. Namenite to prehodno obdobje do spomladi sami sebi in naredite nekaj zase. Spremembe so dobrodošle, odločite se za novo pričesko, fitnes, zmenek,…skratka, prebudite se, saj je to tista prava pot, ki vas bo pripeljala na vaš tako željeni cilj.

Srečno in uspešno vsem 🙂

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Obiščite nas: vedeževanje

Leto 2017 je leto števila 1, kar pomeni, da se je letos začel numerološki cikel 9-let in 1. je tista, ki pomeni ZAČETEK, VZPONE, ROJSTVA (ljubezni, prijateljstev, otrok,…) Preberite si še, kaj dejansko pomeni število 1 v numerologiji – Število življenjske poti 1

Horoskop januar Oven
horoskop_oven

Ta teden boste v situaciji, v kateri boste dobili vse, kar ste si kadarkoli v ljubezni želeli. Vaš partner vam bo tokrat dokazal, koliko ste vredni in koliko mu ali ji zares pomenite, presenečeni boste. Drugo presenečenje pa vas bo dobesedno vrglo na zadnjo plat. Vaš partner vas bo presenetil tako, da vam bo pomagal pri uresničitvi ene vaših največjih želja.

Horoskop januar Bik

horoskop_bikLjubezensko življenje bo bolj mirno in tiho v tem tednu toda vaš partner bo vseeno držal svojo pomembno pozicijo v vaših prizadevanjih ter vas podpiral tam, kjer boste odnehali oz. obupavali. Vaš poslovni status oz. napredek v vaši karieri se bo zgodil v tem tednu, na vaše presenečenje, vas bo partner tako močno spodbujal in podpiral, da bo videti, kot da je vaš oboževalec št. 1. Pozitivno srečni boste.

vedezevanje_zakup_minut_poceni_klici_astrohisa

Horoskop januar Dvojčka

horoskop_dvojčka

Čeprav bo Jupiter retrograden v vašem ljubezenskem sektorju, tega ne boste niti začutili, saj boste imeli neverjetno srečo v romanci in ljubezni. Jupiter vas bo blagoslovil v vaši sposobnosti, da boste uživali v najbolj hvaležnem in nagrajujočem odnosu, kar ste jih poznali. V tem tednu pa vam bo pomagal razširil obzorje in pomagal doseči mojstrstvo v nečem, kar si že dolgo prizadevate. Vaše srce se bo odprlo.

Horoskop januar Rak
horoskop_rak

S partnerjem bosta zelo napredovala v komunikaciji. Odprla se bosta drug drugemu, kot že dolgo ne. Pogovarjala se bosta o zelo intimnih zadevah in si razkrila napake ter moteče elemente, ki sta jih do sedaj za voljo miru prikrivala. Ugotovila bosta, da je veliko lažje, če sta odprta in iskrena z drug drugim. Tako bosta premostila tudi tiste ovire, ki so nastale zaradi nekih kapric, nepomembnosti.

Horoskop januar Lev

horoskop_lev

Proti koncu tega tedna, vam bo Luna razkrila in dovolila biti ter ostati v svoji najbolj avtentični podobi, ne samo pred ogledalom, tudi pred ostalimi, zlasti pred vašim partnerjem. Do sedaj ste morda mislili, da morate predstavljati neko pomembnejšo persono, da bi vas imeli radi, vendar sedaj boste videli, da ni tako. Ljudje, ki vas imajo resnično radi, vas ljubijo, takšne kot ste in ne takšne, kot morate včasih biti po sili razmer ali dela.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop januar Devica

horoskop_devica

Končno se vam bo, po dolgotrajnem naporu, odprlo. Lahko boste zadihali s polnimi pljuči in raztegnili svoja krila na vseh področjih. Priložnosti bo tako veliko, da se boste težko odločili, katera bi bila prava. A vendar ne pozabite poslušati svojega notranjega vodiča, ki ima vedno prav. Tudi v ljubezni bo zanimivo, saj boste odvrgli tiste okove, ki so vas vedno držali malce nazaj in tokrat boste pokazali iz kakšnega testa ste pravzaprav.

Horoskop januar Tehtnica

horoskop_tehtnica

Vaše ljubezensko življenje je še kar pestro in tudi komunikacija vam zaenkrat teče lepo, vendar morate vedeti, da neiskrenost in igranje druge persone ne pelje v dolgotrajen in harmoničen odnos. Čeprav si želite odkriti vse svoje okostnjake, se hkrati bojite reakcije, pa vendar, če vas ima oseba resnično rada, bo sprejela in razumela. Vsekakor pa ne bo sprejela laganja in igranja.

Numerologinja_Anka_kontakt

Horoskop januar Škorpijon

horoskop_škorpijon

S partnerjem bosta morda nakuhala presenečenje za vso družino in prijatelje, to bosta počela v tajnosti in veliko smeha vama bo prineslo. Tudi če se ne bo posrečilo na koncu, bosta vedela, da sta sposobna nekaj početi skupaj in se pri tem zabavati. Morda bosta poglobila vajino razmerje in ga nadgradila, morda pa bosta enostavno uživala drug z drugim in bila srečna.

Horoskop januar Strelec

horoskop_strelecKupid vas bo končno zadel in se vas bo držal, kot prilepljen, vse do sredine marca. Tokrat boste naredili drastične spremembe; samski se boste zaljubili do ušes in še dlje, vezani boste postavili na strogo ocenjevanje vaše razmerje in boste pripravljeni na velike spremembe, brezposelni boste sprejeli novo službo, nezadovoljni zaposleni pa jo boste bili pripravljeni zamenjati. Vau, to pa so resnične spremembe.

Horoskop januar Kozorog

horoskop_kozorog

Veliki finančni napredek se bo zgodil, bodisi napredovanje, povišica, menjava ali pa zadetek pri igrah na srečo. Četudi boste kaj prodali, boste zaslužili toliko, da boste lahko odplačali nek dolg, ki bo močno razbremenil vaš skupni proračun. Za ta denar pa si boste privoščili morda celo skupno selitev. Polne roke in glavo dela boste imeli, vendar boste ob vsem tem neznansko srečni. Partner vas podpira.

Horoskop januar Vodnar

horoskop_vodnar

Nekdo iz vaše preteklosti se želi vrniti v vaše življenje, ne glede na vašo trenutno življenjsko situacijo, ga boste pripravljeni sprejeti, tudi za ceno razhoda z nekom, s katerim ste blizu sedaj. Ta oseba iz vaše preteklosti vam enostavno pomeni vse, z njo si želite ostareti in preživeti preostanek življenja. Naredite tako, kot vam veleva vaša duša, da vam ne bo žal. Ne ozirajte se na posledice, te bodo minile.

Horoskop januar Ribi

horoskop_ribi

S partnerjem bosta padla v mrežo skrivnosti, ki se bodo odvijale samo med vama, tja do konca februarja. Vse se bo dogajalo tajno in nikomur ne bosta nič izdala. Ta izkušnja vaju bo močno zbližala in povezala, na koncu bosta razkrila samo rezultat, ne pa tudi poti, kako sta do tega prišla. Vso pravico imata delovati v tajnosti in zasebnosti, nikomur nista dolžna ničesar pojasnjevati.

 

komentarji