Septemberski horoskop Astrohiše

Tedenski_horoskop_Astrohise

Poletje se že počasi preliva v jesenski čas in prihajamo v obdobje, ki nam narekuje nove začetke. Obdobje je zelo ugodno za začetek novih partnerstev, tako v ljubezni, kot tudi v poslovnem okolju. Zaupali ste vase na sedaj je čas, da žanjete sadove.

Pripravila sem vam horoskop za odbobje avgusta in septembra. Tako kot se poletje počasi približuje koncu, nam jesen obljublja nove začetke na vseh področjih. Zaupajte vase in bodite to kar ste, saj boste le tako lahko zares uspeli.

Za nasvete in prepoznavo teh potencialov, pa smo vam na voljo mojstri Astrohiše, ki vam prisluhnemo ter svetujemo kako najbolje izkoristiti vaše potenciale in priložnosti, ki se vam ponujajo.

Srečno vam želimo vsem!

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

 

SMS_vedezevanje_FB_1

Horoskop september Oven

horoskop_oven

Ta teden bo bolj kot ne podivjan s časom in načrti. Želeli boste narediti vse, kar je možno narediti, vse povsod vas bo dovolj, a še vedno ne boste uspeli. Bolje bi bilo, če bi si sestavili načrt, kaj želite uresničiti in tisto, kar je trenutno nedosegljivo, odložite na kasnejši čas. Tako boste bolj izpolnjeni in še čas vam bo ostal za vam drago osebo, ki jo v tem tednu nameravate postaviti na stranski tir. Tega nikar ne naredite, odložite nekaj stvari. Vse lahko počaka, samo ljubezen ne more.

Horoskop september Bik

horoskop_bik

Poznani ste po večnem potrpljenju, a tokrat žal ne bo tako. Nekaj, kar želite doseči, se nikakor noče odviti in ta zadeva vas močno frustrira, sploh zato, ker ne najdete pravega vzroka. A vedite, da ima vsak svoje razloge, ki so tesno prepleteni z vami in vajino interakcijo. Zato razmislite, kaj delate narobe in morda boste videli, da je razlog za zadržke. Svoje volje ne morete vsiljevati vsem ostalim, zlasti pa ne tisti osebi, ki jo želite pridobiti. Težko bo.

Horoskop september Dvojčka

horoskop_dvojčka

Ta teden boste zaviti v sanjarjenje o romantični ljubezni, ki je niste izkusili že dolgo ali pa žal nikoli. Tokrat si boste prizadevali prav za dosego tega cilja, ki pa ne bo samo cilj, pač pa bo postalo vaše življenje. To je tisto, za kar je vredno živeti in hkrati boste uvideli veliko svojih zmot in napačnih odločitev, ki ste jih sprejeli, zlasti na ljubezenskem področju. Težko vam bo pri srcu zaradi tega, a vedno lahko popravite svoje napačne odločitve.

Horoskop september Rak

horoskop_rak

Odločate se med tem življenjem, ki ga imate oziroma ga živite in tistim, ki bi ga radi živeli. Morda je za to prepozno, še vedno pa lahko vpeljete določene spremembe v svoje življenje in v življenja ljudi, ki so vam blizu. To bo najboljša rešitev za nelagodje, ki ga čutite. Vedite tudi, da so občutki prehodni in da bo vse videti drugače že zelo kmalu, zato v drastične spremembe ni dobro riniti. Vselej se pogovarjajte z ljudmi, ki so vam blizu in za katere vam je mar. Vse bo lažje.

Horoskop september Lev

horoskop_lev

Nabralo se vam je nekaj tiste močne jeze in zamere, ki je niste ustrezno razpršili. Tokrat vam je na živce stopil nadrejeni oz. nekdo, s komer se ne morete ravno prepirati. Jeza se vam je nabrala in možno je, da jo boste želeli sprostiti na napačni osebi, ki ni ničesar kriva. Zato se raje fizično utrudite tako močno, da boste to jezo porabili. Preživite več časa na fizičnih aktivnostih in nekaj med rjuhami z drago osebo. Veliko bolje vam bo.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

 

Horoskop september  Devica

horoskop_devica

V tem tednu boste polno zaposleni s svojimi stvarmi, sicer ni to nič novega. A tokrat boste resno cel teden obremenjeni, bodisi zaradi javnega nastopa ali oddaje neke nujne zadeve, ki ima rok. To bo občutil vaš partner, ki ga boste v tem tednu srečevali samo v globokem spancu, na žalost. A vedite, da gre le za en teden in za uspeh. To lahko skomunicirate tudi vašemu partnerju, ki bo gotovo razumel in vas podprl.

Horoskop september Tehtnica

horoskop_tehtnica
V tem tednu boste zašli v težave in sicer intimne narave. Vaš libido bo presegel vse možne lestvice in vaš morebitni partner temu ne bo kos. Še težje bo samskim, zmenki za eno noč ne bodo dovolj. Morda bi bilo bolje, da teden posvetite fizični aktivnosti v telovadnici in v naravi, kot pa da rinete z glavo skozi zid in si nakopljete nepotrebne težave. S partnerjem ravnajte previdno, da ne bo razumel vaše strasti kot pretirano dominanco.

Numerologinja_Anka_kontakt

Horoskop september Škorpijon

horoskop_škorpijon

Ko ste že mislili, da je vse izgubljeno, vas je partner prijetno in nepričakovano presenetil s svojim vložkom v skupno življenje. Četudi ne živita skupaj, je naredil potezo, ki vam je zelo olajšala neko zadevo. Za to mu bodite hvaležni in povlecite želo nazaj, saj ste bili že na robu napada in pičili bi ga usodno, če bi do tega prišlo. Lekcija tega tedna je, da ne skočite vedno prehitro v prepad. Malce počakajte, da vidite, kako se stvari odvijajo.

Horoskop september Strelec

horoskop_strelec

Vaša romantična situacija bo v tem tednu tako kaotična, da lahko fizično zbolite od tega. Poskrbite zase, preden bo prepozno. Vse, kar boste izvedeli, ne jemljite tako resno. Informacije je treba preveriti in počakati, da se določene stvari odvijejo same, šele potem se odločajte kako in kaj. Ne prenaglite se tako močno, da boste zaradi tega sami postali bolni. Ni vredno. Nobena juha se ne poje tako vroča, kot se skuha.

Horoskop september Kozorog

horoskop_kozorog

Neka oseba vas bo ponesla v višave, ki jih ne boste obvladali. Še huje bo, ko boste izvedeli, da ta oseba ne namerava ostati z vami za vedno, je samo prehodna zadeva, ki potuje skozi vaše življenje in to vas bo pahnilo v depresijo. Nasvet bi morali poiskati pri osebah, ki so stalnica v vašem življenju in tudi duhovna opora. Nikar se brezglavo ne zaletavajte v kratkotrajna razmerja z neznanci, ker lahko ostanete globoko ranjeni.

 

Horoskop september Vodnar

horoskop_vodnar

Želeli si boste razvratniškega življenja, ki s seboj prinaša celoten spekter neugodnih in nezdravih situacij. Bolje bi bilo, če bi se umirili in v sebi razmislili, zakaj je do tega prišlo, kaj vas je privedlo na to željo. Če sami ne boste našli odgovorov, se posvetujte z nekom, ki mu zaupate ali pa s strokovnim osebjem. Prav gotovo bodo težave, če se boste prepustili svojim nagonom, ki vam trenutno vladajo. Poiščite vzrok.

Horoskop avgust Ribi

horoskop_ribiS partnerjem skrbno pretehtajta svoje možnosti kot par. Odločita se skupaj in nikar ne zadržujta v sebi tistega, česar nočeta storiti. Povejta na glas, kako in kaj. Zlasti je pomembno, da sta iskrena in da ne trpita po nepotrebnem. Uspela bosta samo tako, da si bosta pomagala in drug drugega spodbujala. Tudi samskim je namenjeno enako v tem tednu, le da boste poglobili odnose s svojimi bližnjimi in s prijatelji.
SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji