Veliki ljubezenski horoskop za jesen – Astrohiša

Veliki ljubezenski horoskop Astrohiše za jesen. Pripravila sem vam ljubezenski horoskop z datumi, kdaj lahko pričakujete napredek v vašem ljubezenskem življenju. Izračun numeroloških ujemanj in kompatibilnosti za vsa astrološka znamenja.

Za vsa znamenja, ki bi želela izvedeti več o svoji ljubezenski poti in kaj vse vas čaka na njej, me lahko kontaktirate. Telefon 090 30 47

Srečno vam želimo vsem!

Kontakt: 090 30 47

Veliko iskrene ljubezni vam želita,
numerologinja Anka in Astrohiša

 

SMS_vedezevanje_FB_1

Ljubezenski horoskop za jesen Oven

horoskop_oven

Ovnu v ljubezenskemu odnosu najbolj odgovarjata Vodnar in Dvojčka. Lastna svoboda sta Ovnu in Vodnarju na prvem mestu.Vodnarji znajo biti iznajdljivi, romantični in atraktivni, kar odlično odgovarja naravi Ovna. Medtem, ko Ovni Vodnarja lahko očarajo z dobrimi idejami in njihovimi čvrstimi življenjskimi prepričanji. Vodnarji pa Ovne doživljajo kot izrazito zadržane in zanimive osebe.

Dvojčki znajo odlično poslušati in analizirati naravo svojega Ovna. Ovni pa ravno nasprotno zelo radi govorijo o sebi ter uživajo, ko jim partner posveča pozornost. Dvojčki so zelo družabni, vedno obdani s prijatelji in tako Ovnom omogočajo svobodo, ki jim je toliko pomembna.

Ovni lahko pričakujejo to jesen, predvidoma po 28. 9., spremembe na svojem čustvenem področju, katere jim bodo prinesle srčno zadovoljstvo, po pogovoru z določeno osebo. Možnost čustvenega konflikta se kaže med 5.11. in 7.11. Nova čustvena poznanstva pa se odpirajo po 19.11.

Ljubezenski horoskop za jesen Bik

horoskop_bik

Biku v ljubezenskem odnosu najbolj odgovarjata Rak in Ribi. Ko se najdeta Bik in Rak, ponavadi njun partnerski odnos postane zelo trden. Saj sta oba znamenja naklonjena družinskemu življenju, saj sta izredno čustvena in tradicionalna. Oba znamenja imata poudarjene lastnosti, resnicoljubja, delovnosti, požrtvovalnosti, iznajdljivosti ter čuta humanosst.

Ker so glavne vrline Bika zbranost in vztrajnost, Rib pa nežnost in čustvenost, je lahko ta odnos romantičen in očarljiv. Zaradi njunih razlik v karakterju, se bosta lahko v celoti dopolnjevala ter čutila kaj potrebujeta.

Biku se obetajo s tem jesenskim enakonočjem, ki bo nastopilo 23,9., nove čustvene poti. Torej možnost osvežitve obstoječega ljubezenskega razmerja ali pa začetek novega. Možnost čustvenega konflikta pa se vidi med 15.10. in 17.10.

Ljubezenski horoskop za jesen Dvojčka

horoskop_dvojčka

Dvojčkom v ljubezenskem odnosu najbolj odgovarjata Oven in Lev. Dvojčki so izredno komunikativni in iznajdljivi, zato so popolno nasprotje Ovnom. V primeru, da se intima med tema znamenja začini z romantiko je ljubezenski odnos lahko trden in dolgoroče

Lev bi lahko cenil Dvojčkovo bistroumnost, za uspešnost te ljubezenske zveza pa bi Dvojček znal popihati na dušo Leva. Dvojček bi lahko razvedril Leva, medtem, ko bi ga Lev lahko vodil bolj po poti do realnosti.

Dvojčkoma se odpirajo čustvene spremembe v začetku meseca oktobra, točneje po 2.10., ter kažejo na boljše in trdnejše ljubezenske vezi. Možnost čustvenega konflikta pa se vidi med 26. 10. in 28.10. Nova čustvena poznanstva pa so možna po 7.11.

Ljubezenski horoskop za jesen Rak

horoskop_rak

Raku v ljubezenskem odnosu najbolj odgovarjata Bik in Devica.

Ljubezenski odnos med Rakom in Bikom ne bo podprt z veliko strasti, pa vndar je lahko uspešen, če Rak zmanjša svojo čustvenost in Bik svojo trmoglavost. Če bosta oba znamenja znala prisluhniti drug drugemu, pa sta vseeno lahko srečna.

Zveza med Rakom in Devico je lahko ljubezensko uspešna, saj se oba zavedata, da se je za ljubezen in srečo treba truditi. Raki so bolj zapečkarji in kot taki lahko v vrednih in urejenih Devicah najdejo sorodno dušo. Oba znamenja pa sta dobra gurmana in se tudi v pripravi hrane lahko dobro ujameta.

Rakom se kažejo po 25.9. čudovite spremembe v njihovem ljubezenskem življenju. Možnost čustvenih kofliktov se kaže med 13.10. in 15.10. Nova čustvena poznanstva pa sledijo po 10.11.

Ljubezenski horoskop za jesen Lev

horoskop_lev

Levu v ljubezenskem odnosu najbolj odgovarjata Dvojčka in Tehtnica.

Ljubezenski odnos med Levom in Dvojčkom bo uspešen, če si bosta znala vzeti tudi čas vsak zase. Dvojček bo znal Leva dobro motivirati skozi pogovor in obratno ga bo Lev motiviral preko dejanj ter bosta tako oba pridobivala.
Tehtnica in Lev znata biti zelo atraktiven par, en od najzanimivejših parov zodiaka, da se bodo za njima zagotovo mnogi obračali. Oba znaka se tega zavedata in jima ta popularnost lahko ustreza. Ko pa bosta sama pa si bosta imela veliko povedati o tem, kako sta uspešna.

Levom se se odpirajo odlične ljubezenske priložnosti po 4.10. Možnost čustvenega konflikta se kaže med 18.9. in 20.9. Vsem, ki boste spoznavali nove osebe, si izberite pravo zase in sicer najugodnejši čas je po 8.11.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

 

Ljubezenski horoskop za jesen Devica

horoskop_devica

Devici v ljubezenskem odnosu najbolj odgovarjata Rak in Škorpijon. Device znajo konstantno analizirati spremenljivo razpoloženje Raka in mu vedno ponuditi oporo ali kar potrebuje. Raki pa ne bi smeli prepogosto preganjati pedantnost Devic, da se ne bi počutile preobremenjene z hišnimi opravili. Če si bosta znala Devica in Rak kompromisno priti naproti, bosta imela doro ljubezensko življenje.

Devica in Škorpijon sta lahko dobra partnerja, vendar samo če Devica pomaga Škorpijonu, da se ta čustveno odpre toliko, da pokaže svojo romantično stran. Seveda je Devica zanimiva Škorpijonu zato, ker jo je težje osvojiti, saj je Škorpijon znan po tem, da ga lahko osvoljive zadeve ne mikajo preveč.

Devici se odpirajo nove čustvene priložnosti po 2.11., vendar naj ne bo preveč izbirčna. Čustveni konflikti se lahko pojavijo med 20.10. in 22.10. Možnost iskrene čustvene veze pa se odpira po 6.11.

Ljubezenski horoskop za jesen Tehtnica

horoskop_tehtnica
Tehtnici v ljubezenskem odnosu najbolj odgovarjata Lev in Strelec.

Tehtnica in Lev sta lahko zelo romantična in polna malih presenečenj, če sta si le dovolj naklonjena. Za daljše ljubezensko razmerje morata znati oba poiskati pravo razmerje med zasebnim in družbenim področjem. Oba pa morata pozabiti na dominantnost, ki jima lahko škodi.

Tehtnica in Strelec pa sta oba nemirnega značaja, pustolovskega duha in ne marata ujetosti v rutiniran način življenja. Malo več medsebojne potrpežljivosti in tolerance bi jima lahko omogočilo resnejše ljubezensko življenje.

Tehtnici se obetajo čustvene spremembe po 8.11., vendar ne sme biti prehitra pri svojih odločitvah. Čustvenim konfliktom se izogibajte med 20.9. in 22.9. Možnost novega čustvenega poznanstva se odpira po 15.11.

Numerologinja_Anka_kontakt

Ljubezenski horoskop za jesen Škorpijon

horoskop_škorpijon

Škorpijonu v ljubezenskem odnosu najbolj odgovarjata Devica in Kozorog. Da bi ljubezenska zveza med Škorpijonom in Devico bila uspešna, mora Devica skrbeti za svojo skrivnostno, a hkrati očarljivo naravo. Prav tako se mora Devica potruditi, da iz Škorpijona izvabi njegove najnežnejše občutke in najglobja čustva, pri tem pa ostati vedno zapeljiva.

V inteligenci in življenjskih prepričanjih je Škorpijonu najbljižji Kozorog, saj smatra, da ima enakovrednega tekmeca za katerega se je vredno potruditi. Zato je njuno ljubezensko življenje lahko dobro le, če sta drug do drugega iskrena ter si ustvarita medsebojno samospoštovanje.

Čustvene spremembe se Škorpijonu odpirajo po 11.11., in mu lahko prinesejo več iskrene ljubezni. Konfliktom na čustvenem področju se izogibajte med 6.10. in 8.10. Možnost nove čustvene veze se kaže po 18.11.

Ljubezenski horoskop za jesen Strelec

horoskop_strelec

Strelcu v ljubezenskemu odnosu najbolj odgovarjata Tehtnica in Vodnar. Strelec in Tehtnica se lahko dobro ujameta v tem, da mora njuna zunanjost izgledati čimbolj popolno, prav tako si želita enake rezultate dosegati tudi na kariernem področju. V kolikor se najdeta enako misleča sta lahko dolgoročno, čustveno povezana.

Strelec in Vodnar pa sta lahko ali sanjača, ali izredno delovna človeka. Največ je odvisno od tega ali je med njima tako močna kemija, da je vse ostalo manj pomembno. Kadar se to zgodi se Strelci in Vodnarji lahko čustveno odlično ujemajo.

Strelcem se odpirajo spremembe na čustvenem področju po 7.10. Čustveni konflikt je nevaren med 1.10. in 3.10. Možnost novega čustvenega poznanstva pa se kaže po 19.11.

Ljubezenski horoskop za jesen Kozorog

horoskop_kozorog

Kozorogu v ljubezenskemu odnosu najbolj odgovarjata Škorpijon in Ribi. Kozoroga privlači Škorpijonova telesna moč in vsi njegovi umski potenciali ali talenti, ki jih skriva. Ko se najdeta Kozorg in Škorpijon gre lahko za neustavljivo medsebojno privlačnost, ki lahko traja in traja. Oba znaka pa se morata realno zavedati koliko veljata, da bi njuna ljubezenska zveza uspela.

Kozorogi pri Ribah najbolj cenijo njihovo čustveno predanost ter se zavedajo, da so lahko njihovi vzorniki. Zato so se Kozorogi na nek način pripravljeni čustveno predajati Ribam, ter jih sočasno voditi in take ljubezenske kombinacije so lahko zelo uspešne.

Kozorogom se na čustvenem področju kažejo spremembe po 14. 10., ko bodo pred neko odločitvijo, za katero bo potreben razmislek. Čustvenim konfliktom se izogibajte med 4.10. in 6.10. Možnost novega čustvenega poznanstva pa se odpira po 3.11.

 

Ljubezenski horoskop za jesen Vodnar

horoskop_vodnar

Vodnarju v ljubezenskem odnosu najbolj odgovarjata Oven in Strelec. Vodnarjem se Ovni zdijo izredno zanesljivi, močni in zaščitniški, kar jim ustreza, če so resnično zaljubljeni. Sicer Vodnarji potrebujejo več hobijev, komunikacije z drugimi in nasploh se jim mora stalno nekaj dogajati.

Vodnarji v ljubezenskem odnosu s Strelci pa si lahko zgradijo dogoročno in trdno vez. Oba znamenja strmita k pestremu načinu življenja, ki ga lahko skupaj doživljata in uživata in tako si bosta tudi najbolj pripadna.

Vodnarjem se po 22.9. kažejo čustvene spremembe, ki so lahko tudi pričakovane. Čustvenim konfliktom naj se izogibajo med 11. 10. in 13,10. Med tem, ko nova poznanstva na čustvenem področju lahko pričakujejo po 14.11.

Ljubezenski horoskop za jesen Ribi

horoskop_ribiRibam najbolj ustrezata Kozorog in Bik. Občutljivejše Ribe so odlična izbira za Kozoroga, ki lahko preko njih izraža vso moč svoje osebnosti, s katero se napajajo tudi Ribe. Sicer so Ribe nežne, a znajo doseči svoje, kadar je v interesu prava ljubezen in pri Kozorogih se znajo potruditi.

Za Ribe in Bike velja, da se znajo postaviti v kožo drug drugega, kar jim lahko dobro koristi v ljubezenskem odnosu, ker hitreje prepoznavajo želje in potrebe drug drugega. Biki in Ribe lahko ustvarijo svoj harmonični svet, odmaknjen od vsakdanjega kaosa ter znajo uspevati v dolgoročni ljubezenski zvezi.

Ribi sledijo spremembe po 19.9., ko se bodo čustva ponovno krepila. Paziti morate na možnost čustvenega konflikta med 2.10. in 4.10. Možnost nove čustvene veze pa se odpira po 16.10.

SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji