ZNEBIMO SE ČUSTVENIH BREMEN IN ZADIHAJMO

ENAKONOČJE V JESENI, ČAS, DA ODVRŽEMO BREMENA

Jesensko enakonočje je čas za čiščenje čustvenih bremen

Dan in noč sta 23.9. v ravnovesju in zato temu pravimo, da gre za jesensko enakonočje. Čeprav nas mogoče zmoti, da bo temni del dneve vse daljši, to lahko izkoristimo sebi v prid. Vsak tovrstni preobrat ima svoje namene, namreč imeli bomo več časa za počitek in poglobitev vase. Več teme lahko izkoristimo, da energijo usmerimo v nedokončane in nove projekte, ki jih bomo ativirali v svetlem delu dneva.

Torej lahko se bomo bolje poglobili v svoje temnejše predele duše, kjer skrivamo svoja čustvena bremena, ter jih odvrgli kot drevo odvrže svoje liste. To lahko storimo ob jesenskem prehodu, da na listič napišemo česa se želimo znebiti in papir ali zgolj misel vržemo v ogenj, da breme pogori. A žal ni vedno tako preprosto, saj včasih potrebujemo poslušalca, svetovalca in zaupnika, ki nam bo prisluhnil, nas razumel in nam najbolj objektivno svetoval.

Najpogosteje bremena nastajajo v čustvenih odnosih s partnerjem, starši, drugimi sorodniki ali dobrimi prijatelji. Npr, partner nas ponavadi ne posluša, ne razume, je sam svoj… Tašča nas ne sprejema, zanjo ni nič dobro, kar storimo… Prijatelj nam je naenkrat pričel zavidati, ter se čudno obnašati… Starši še vedno misliji, da nismo dovolj zreli, preudarni, močni…itn.

Jesen je čas, ko bi morali žeti, kar smo v začetku leta sejali, vendar je lahko kljub našemu skoraj celoletnemu trudu, letina slabša saj so nas pri tem najpogosteje ovirali ravno bljižnji, ki bi nam morali najbolj pomagati. Zato si v slednjih situacijah ne bomo mogli pomagati samo z lističem, temveč bomo potrebovali konkreten nasvet.

Vsaka želja je kot seme, je energija in naj vam do naslednje jeseni zraste v željeni sad, da ga boste z veseljem obrali, pokličite me na telefon 090 30 47 in izbrali bomo najboljša semena za vas.

Želim vam obilo osebnega zadovoljstva,
vaša numerologinja Anka
Kontakt 090 30 47

komentarji