Tedenski horoskop Astrohiše za avgust in september

Tedenski_horoskop_Astrohise

Poletje se že počasi preliva v jesenski čas in prihajamo v obdobje, ki nam narekuje nove začetke. Obdobje je zelo ugodno za začetek novih partnerstev, tako v ljubezni, kot tudi v poslovnem okolju. Zaupali ste vase na sedaj je čas, da žanjete sadove.

Pripravila sem vam horoskop za odbobje avgusta in septembra. Tako kot se poletje počasi približuje koncu, nam jesen obljublja nove začetke na vseh področjih. Zaupajte vase in bodite to kar ste, saj boste le tako lahko zares uspeli.

Za nasvete in prepoznavo teh potencialov, pa smo vam na voljo mojstri Astrohiše, ki vam prisluhnemo ter svetujemo kako najbolje izkoristiti vaše potenciale in priložnosti, ki se vam ponujajo.

Srečno vam želimo vsem!

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

 

SMS_vedezevanje_FB_1

Horoskop avgust Oven

horoskop_oven

Končno so vas planeti spustili iz jeklenega prijema, sedaj boste lažje zadihali. Vse se bo zjasnilo in vam bo jasna pot, ki ste si jo zastavili že pred časom, a so vam določene situacije zadeve oteževale. Tokrat boste z lahkotnim korakom nadaljevali in tudi bežna razmerja vam ne bodo več cilj. Želeli si boste eno dotično osebo, s katero bi se radi postarali in k temu boste stremeli z vsemi močmi. Uspelo vam bo.

Horoskop avgust Bik

horoskop_bik

S partnerjem bosta veliko govorila o nadaljnjih projektih in aktivnostih, ki se tičejo vaju obeh, a žal bo ostalo le pri pogovorih. Tokrat boste resnično jezni, saj se zdi, da se nikamor ne premaknete iz mrtve točke, na kateri ste dolgo časa vztrajali pod pretvezo, da vam je tako že prav. Saj je bilo dolgo časa, a sedaj vidite, da hrepenite po nečem, česar nimate in da tega tudi ne morete dobiti, dokler se boste vrteli v enakih vzorcih razmišljanja. Obilje ljubezni vas čaka, spremenite način življenja.

Horoskop avgust Dvojčka

horoskop_dvojčka

S partnerjem se bosta pognala v nek nov projekt premočno in prehitro. Naglica vaju bo pahnila v neuspeh in tega si ne boste znali oprostiti. Dobro je začeti nov projekt, vendar počasi in v majhnih dozah. Začnite z otroškimi koraki in boste kasneje tekli. Držite se tega načela skupaj s partnerjem in ne bo vama žal. V nasprotnem primeru lahko trpi tudi ljubezen.

Horoskop avtust Rak

horoskop_rak

Malce vam bo ponagajal Mars, kolikor razumevanja ste do sedaj imeli s partnerjem, toliko ga boste v prihodnjem tednu izgubili. A vendar ni še za vreči puške v koruzo, premislite vsako besedo, preden jo izrečete in bo prepozno. Bolje se je malce brzdati, kot pa narediti nepopravljivo škodo. V tem tednu se odpravite nekam v neznano in videli boste, kako magično je lahko preusmerjanje pozornosti stran od prepira.

Horoskop avgust Lev

horoskop_lev

Ta teden vas bo preplavljala neka evforija in zaradi tega boste pod močnim vplivom izražanja čustev. Zgodi se lahko, da obljubite tisto, česar ne morete izpolniti. Ali pa da izrazite globoko ljubezen, na katero še niste pripravljeni. Izrečene besede vas lahko veliko stanejo, v materialnem in čustvenem smislu, zato dobro premislite, preden odprete usta. Raje zapišite v zvezek in čez čas preberite.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

 

Horoskop avgust Devica

horoskop_devica

Neznačilno za vaše znamenje, a v tem tednu se boste spremenili v pravega hedonista na vseh področjih. Za to bo kriv močan Mars, ki vam bo mešal štrene. Nič ne de, če boste znali uživati v dvoje, drugače bo huda ura s partnerjem. Samski boste imeli manj težav, saj si boste lahko privoščili vse mogoče, a vseeno imejte vsaj nekaj skrbi zase in za svoje zdravje. Vezani pa le pogumno v užitke v dvoje.

Horoskop avgust Tehtnica

horoskop_tehtnica
Glede na tiho mašo ali celo hladno vojno, ki ste jo imeli s partnerjem, se bodo sedaj stvari obrnile na bolje, pri tem vam bo pomagal mogočni Mars, ki vas bo naredil tako zelo dominantne, magnetne in neustavljive, da bo partner enostavno dobil mehka kolena pred vami. To vam bo prineslo obilo nežnosti, intime, užitkov in vsega dobrega. Konec koncev, morate nadomestiti izgubljen čas.

Numerologinja_Anka_kontakt

Horoskop avgust Škorpijon

horoskop_škorpijon

Že daljše obdobje niste ravno čisto pri svojih močeh, to je kriv Mars, ki je pomagal vsem drugim znamenjem, le vašemu ne. A tokrat se bo obrnil ravno k vam in dobili boste nazaj vse škorpijonske moči in privilegije, ki ste jih skoraj izgubili ali pa so bili na minimumu. To pomeni, da se lahko pripravite na velike užitke. Ne obremenjujte se preveč, samo spustite se iz vajeti.

Horoskop avgust Strelec

horoskop_strelec

Ugotovili boste, da stalno reciklirate; čustva, odnose z ljudmi in praktično vse, kar si želite novega, uporabite staro. Tega bo sedaj konec, ker tako ne morete živeti. Morali se boste spustiti z vajeti in pričeti uživati v novih stvareh, ljudeh in izkušnjah. Eno življenje imate, spoznajte kaj, izkusite kaj novega in se prepričajte, da reciklaža ni vselej prva izbira. Tokrat prihaja vas čas, uživajte maksimalno.

Horoskop avgust Kozorog

horoskop_kozorog

Zbudili se boste iz spanca, v katerem ste hibernirali na različnih področjih; poslovnem, privatnem in intimnem. Sedaj je tega konec in čas je, da razprete krila. Povejte vsakomur, kar mu gre in kar vas tišči, ne glede na posledice. Kakšne bodo tudi neprijetne, a vseeno, bo vaša duša svobodna. Tokrat boste resnično naredili čistilno akcijo in spoznali, kdo bo ostal in kdo bo odšel. Veliko moč boste imeli.

 

Horoskop avgust Vodnar

horoskop_vodnar

V tem tednu boste ljubili, kot še nikoli. A vedite, da ne bo vedno tako, včasih se mavrica skrije, takrat pa pridejo na dan druge stvari, na katere se morate obesiti, da sploh lahko nadaljujete. A sedaj se ne vznemirjajte, uživajte in spletite močne vezi za manj rožnate čase, takrat boste potrebovali pomoč. Ljubite s polnim srcem in čistimi nameni. Vse se vam bo vrnilo.

Horoskop avgust Ribi

horoskop_ribiMorali bi poslušati notranji glas, ki se nikdar ne zmoti. Tokrat vas bo opekla aferica, ki ste si jo privoščili in ste mislili, da bo vse potekalo gladko in po dogovoru, a žal čustvom ne morete ukazovati in stvari bodo drugačne, kot ste pričakovali. Morali boste poseči po drastičnih ukrepih, morda celo spremeniti nekatere zadeve v vašem življenju, a na koncu boste zadovoljni z izidom, saj se vse zgodi z razlogom.
SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji